Sterren op TV
Jefferson van Lize Temptation Island

Jefferson van Lize in Temptation Island

Jefferson doet met zijn vriendin Lize mee aan Temptation Island. Deze jongeman is zijn vriendin niet altijd trouw geweest en zal nu in de ultieme test kunnen laten zien dat hij echt veranderd is. En alhoewel Jefferson zijn stinkende best doet, verliest hij het toch volledig als hij ziet dat Lize haar oog heeft laten vallen op verleider Ken. Jefferson spookt vervolgens van alles uit met Natasja, maar tot een relatie leidt dat niet.

Wie is Jefferson uit Temptation Island?

Jefferson is net als zijn vriendin Lize woonachtig in België. Waar zij in Groot-Bijgaarden haar thuis heeft, woont deze jongeman nog bij zijn ouders thuis in Denderleeuw. In het dagelijks leven houdt deze jongeman met zijn exotische uiterlijk zich bezig met een studie.

Welke studie dat is, is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat Jefferson al acht maanden samen is met Lize. Of hij de 23-jarige stewardess trouw blijft, wordt afwachten. Het ziet er naar uit dat hij vooral geen vrouwen met blauwe ogen, mooie lichaam, mooie handen en turquoise nagellak moet tegenkomen. Dat is tenslotte hetgeen waarvoor hij viel bij Lize.

Jefferson en Lize in Temptation Island

Jefferson is 21 jaar oud en daarmee twee jaar jonger dan zijn vriendin Lize. Of hij echt al klaar is voor een serieuze relatie, is dan ook iets wat je jezelf af kunt vragen. Duidelijk is dat hij al eens vreemd is gegaan, maar dat heeft de relatie tussen hem en Lize toentertijd niet vernietigd. Het is echter duidelijk dat hij het in Temptation Island anders zal moeten doen om zijn vriendin te blijven overtuigen van zijn liefde. Hij heeft in ieder geval een belangrijk voornemen.

“Ik zal ook nooit vergeten dat we buiten onze relatie ook een sterke vriendschap hebben. En dat kan wel een rol spelen in de toekomst”, vertelde Jefferson. Mogelijk dat dat hem ervan weerhoudt om met andere vrouwen aan te pappen. Lize zal echter ook op haar tellen moeten passen. “Ze mag praten met mensen, met die mannen en zo, maar liever niet te intiem worden in de conversatie.”

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lisa & Merijn, Jolien & Herbert en Rosanna & Niels.