Sterren op TV
Jeanette en Marianne DNA Onbekend

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 april 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Jeanette en Marianne in DNA Onbekend

Jeanette en Marianne zijn te zien in DNA Onbekend. Caroline Tensen gaat bij beide dames op bezoek. In het geval van Jeanette hoopt Caroline eindelijk een belangrijke vraag te kunnen beantwoorden, terwijl we in het geval van Marianne juist te weten komen of ze erin is geslaagd om haar familie te vinden.

Jeanette in DNA Onbekend

Jeanette is te zien in DNA Onbekend. Vlak voordat Jeanette geboren wordt, gaan haar ouders scheiden. Desondanks heeft ze zowel contact met haar moeder als met haar vader Ben. Laatstgenoemde ziet ze dan ook al die jaren als haar vader, ondanks dat hij zich niet echt altijd als een vader gedraagt voor haar en haar zus.

Als Ben op een dag zegt dat Jeanette niet zijn dochter is, kan ze die woorden niet meer los laten. Jeanette wil nu dan ook eindelijk weten wie haar echte vader is. Is dat Ben, wat haar moeder altijd beweerd heeft, of is het toch iemand anders? Uit de aflevering blijkt dat Jeanette niet langer hoeft te twijfelen: Ben is daadwerkelijk haar vader. Haar moeder heeft dus altijd de waarheid gesproken.

Marianne in DNA Onbekend

Marianne Klaver is ook te zien in DNA Onbekend, in de aflevering die op woensdag 12 april vanaf 20.30 uur te zien is op NPO 1. Haar verhaal zit flink anders in elkaar. De jeugd van Marianne is allesbehalve rooskleurig geweest. Als ze nog een baby is, wordt ze afgestaan omdat haar moeder de zorg niet kan dragen. In het adoptiegezin waar ze terecht komt, is ze echter niet gelukkig. Na een zoektocht van liefst dertien jaar komt Marianne op dertigjarige leeftijd haar echte moeder op het spoor.

Marianne lijkt vanaf dat moment eindelijk antwoorden te gaan krijgen over wie haar vader is en of er een familieband kan ontstaan. Als ze niets meer van haar moeder hoort, laat ze het rusten. Tot de dag dat ze een oproep ziet waarin een man en een vrouw op zoek zijn naar broers en zussen. Marianne heeft het idee dat zij één van die zussen is. Stiekem hoopt ze dat eigenlijk ook wel. Uiteindelijk blijken Patrick en Diana geen familie van Marianne. Het blijft dan ook de vraag of Marianne ooit haar echte familie gaat leren kennen.

Marianne Klaver is te volgen via Facebook.