Sterren op TV
Jean Paul Paula stylist jurylid Holland's Next Top Model

Jean-Paul Paula stylist en jurylid in Holland’s Next Top Model

Jean-Paul Paula is een nieuw jurylid uit Holland’s Next Top Model. Zijn naam doet op het eerste ogenblik wellicht niet direct een belletje rinkelen, maar Paula is toch zeker geen onbekende in de fashionwereld. De jongeman heeft zijn sporen verdiend als internationaal fashion stylist en gaat in Holland’s Next Top Model zijn licht schijnen over de modellen die er alles aan willen doen om gekroond te worden tot het nieuwste top model.

Jean-Paul Paula is stylist

Jean-Paul Paula is met recht een extravagante stylist te noemen. Hij houdt er zo zijn eigen kledingstijl op na en dat is ook wel te merken ook. Hoge hakken, leggings, opvallende brillen en de gekste haarkleuren kun je tegenkomen bij Paula. Naast dat Jean-Paul zich met zijn eigen kledingstijl bezighoudt, is hij ook graag bezig met de stijl van anderen.

Werk van deze internationale fashion stylist verscheen al meermaals in grote tijdschriften en ook voor fashion shows draait hij zijn hand niet om. Jean-Paul Paula is dan ook een begrip aan het worden in de fashionwereld. Dat de 27-jarige stylist mode ziet zonder grenzen, helpt hem daar zeker bij. Jean-Paul is daarnaast ook samen met Sonny Groo de oprichter van het magazine Mykromag.

Jean-Paul Paula in Holland’s Next top Model

Jean-Paul Paula mag zich als jurylid van Holland’s Next Top Model ook van een andere kant gaan laten zien. De extravagante stylist zal meebepalen welke toekomstige modellen het in zich hebben om top model te worden en wie afvallen. In HNTM zal hij geassisteerd worden door de andere juryleden: Kim Feenstra, Anna Nooshin en Nigel Barker. Anna Nooshin was al te spreken over Paula. “Hij is heel vakkundig, hij weet precies waar hij het over heeft”, vertelde ze al bij RTL Boulevard.

Jean-Paul Paula is te volgen via Instagram.