Sterren op TV
Jaylin Bobbi Eden Vier Handen Op Een Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 20 februari 2018

Jaylin en Jelmer in Vier Handen Op Eén Buik

Jaylin doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik en krijgt hulp van Bobbi Eden Ze is op dit moment negentien jaar oud en woont samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Uit een eerdere relatie heeft Jaylin echter ook al een kind. Nu is ze in verwachting van haar tweede kindje en blijkt er nog aardig wat werk aan de winkel om alles op orde te krijgen voor de bevalling.

Jaylin in Vier Handen Op Eén Buik

Jaylin doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Ze is woonachtig in Drachten waar ze naartoe is verhuisd om samen te wonen met haar 25-jarige vriend Jelmer. De twee leerden elkaar kennen via internet en daar hadden ze eigenlijk al jarenlang contact. Pas vijf maanden geleden zagen ze elkaar voor het eerst en de vonk sloeg gelijk over.

Het duurde vervolgens niet lang voordat Jaylin zwanger raakt van Jelmer. Het is voor haar de tweede keer dat ze in verwachting is. Aan haar relatie met haar vorige vriendje, met wie ze zelfs getrouwd is, hield ze een dochtertje over. Jaylin was zestien jaar oud toen ze moeder werd van Emma. De scheiding met de vader van haar eerste kindje was tijdens de opnames nog lopende, het was nog wachten op de datum van de rechtszaak. Ondertussen is het tweede kind dus onderweg. Bobbi Eden is op pad gestuurd om Jaylin te helpen.

De afgelopen weken in Vier Handen Op Eén Buik:
Melissa
Chiara en Joey
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy