Sterren op TV
Jaydi Sonny Wereldreis op Wielen

Jaydi en Sonny in Wereldreis op Wielen

Jaydi en Sonny zijn te zien in Wereldreis op Wielen. Dit stel is altijd uiterst positief en toen ze zagen dat ze met een tinyhouse de wereld over konden gaan, besloten ze de kans te grijpen. De twee zijn al aardig bekend, maar zijn eigenlijk nog nooit verder gekomen dan Europa. Nu besluiten ze alles in Nederland achter zich te laten om met een tinyhouse van Canada naar het meest zuidelijke puntje van Zuid-Amerika te gaan. Kunnen de twee ook daar gelukkig zijn?

Alles over Sonny en Jaydi in Temptation Island

Jaydi en Sonny in Wereldreis op Wielen

Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo doe mee aan Wereldreis op Wielen. Sonny is 26 jaar oud en in het dagelijks leven de trotse eigenaar van SunnyBeach Zonnestudio en SonnyBeach Luxury Apartments. Sonny heeft het dan ook goed voor elkaar en heeft met met twintigjarige Jaydi Dubois ook nog eens een prachtige vrouw aan zijn zijde staan. Nu hebben de twee besloten om alles in Nederland voor een tijdje achter zich te laten en mee te doen aan Wereldreis op Wielen.

Sonny en Jaydi zullen hun gewone leven even gedag moeten zeggen en de komende tijd moeten overleven in een tinyhouse op wielen. Het koppel is inmiddels al anderhalf jaar samen en met hun deelname aan het programma kunnen ze nu natuurlijk gelijk testen of hun relatie ook tegen zulke omstandigheden bestend is.

Sonny en Jaydi altijd positief

Sonny en Jaydi zijn ongetwijfeld het meest positieve stel dat meedoet aan Wereldreis op Wielen. De twee proberen altijd bij alles wat ze doen positief te blijven en dat is ook wel hetgeen wat we terugzien in het programma. De grote vraag is alleen of de twee ook zo positief kunnen blijven zodra er tegenslagen op hun pad komen.

Sonny en Jaydi zullen bijvoorbeeld moeten samenwerken met de andere stellen en ervoor moeten zorgen dat er genoeg geld binnenkomt om door te blijven gaan met de wereldreis. Hoe ze op reis hun geld gaan verdienen, is niet helemaal duidelijk. Via social media hebben ze in ieder geval een groot bereik, wellicht zetten ze dat in om de komende maanden rond te komen.

Sonny en Jaydi zijn te volgen via Instagram.