Sterren op TV
romy-monteiro-jasper-150x150

Jasper Suyk de vriend van Romy Monteiro

Jasper Suyk is de vriend van Romy Monteiro, televisiepresentatrice, zangeres en de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Romy deed in 2014 mee aan The Voice of Holland en brak een jaar later door met haar rol in de musical The Bodyguard. Eerder is ze nog verloofd geweest met ex-vriend Django van Rijn.

Jasper Suyk vriend Romy Monteiro

Jasper Suyk is al een behoorlijke tijd de vriend van Romy Monteiro: sinds mei 2019. Maar met name in de beginjaren dreigde het beroep van hem een probleem te worden: Jasper is namelijk fotograaf voor Playboy.

“In het begin schrok ik wel als hij bijvoorbeeld zei dat hij een model had gefotografeerd met het mooiste lichaam dat hij ooit had gezien. Toen dacht ik: moet je mijn lichaam niet het mooiste vinden, aangezien ik je vriendin ben? Maar als jij en ik ergens zitten en er loopt een waanzinnig mooie man langs, kijk ik ook hoor”, vertelde Romy al eens openhartig in de Beau Monde.

Vriend Romy Monteiro is Playboy-fotograaf

Gelukkig was Jasper Suyk altijd open en eerlijk over zijn job. “Jasper kan thuiskomen en me vertellen dat hij door de lens verliefd op een model is geworden. Nou ja, dat is dan zo. Dat duurt een dag en staat los van wat wij samen hebben.” Sterker nog: de liefde is nu zo sterk dat Romy durft te filosoferen over een huwelijk. “Jasper vraagt me iedere dag ten huwelijk en het zal er heus eens van komen, maar ik heb geen haast.”

Django van Rijn ex-vriend Romy Monteiro

Romy Monteiro is lang samen geweest met Django van Rijn, maar begin 2019 verbraken zij na drie jaar hun relatie en daarmee verloving. Ze benadrukten ‘nog wel veel liefde voor elkaar te hebben’, maar dus niet meer op het gebied van de romantiek. Op die plek is dus vriend Jasper Suyk nu gekomen, in het leven van Romy.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoveel tijd in quarantaine, dat dit gebeurde! ???? soon more… #married #tigerking

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Jij en ik, ik zie dat wel zitten ????

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Missing this little ???? @romymonteiro ???? @giarogiarratana

Een bericht gedeeld door Jasper Suyk (@jaspersuyk) op