Sterren op TV
Rebecca Op Goed Geluk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Jasper en Edwin in Op Goed Geluk met loslippige Rebecca

Jasper en Edwin gaan in Op Goed Geluk op zoek naar de liefde. Ze willen in de datingshow van Gordon graag een nieuwe vlam vinden en voor het eerst slaagt een date. Edwin en bizar genoeg de broer van Jasper hebben de welbekende klik.

Jasper en Rebecca gieren het uit in Op Goed Geluk

De 26-jarige Jasper uit Papendrecht is projectmanager in de kozijnbouw. Hij zoekt een vriendin die sociaal is en het liefst blond. Uiteindelijk slaagt hij in die missie, al gaat de onthulling op bizarre wijze mis. Kristie uit Dordrecht studeert om stewardess te worden. Daarnaast wil ze in het liefdesleven toch gewoon huisje, boompje, beestje. Een flinke opgave als je zeer onregelmatig werkt. Als man zoekt ze iemand met humor, die spontaan is en gepassioneerd.

Rebecca uit Amsterdam weet de studio van Op Goed Geluk flink op zijn kop te zetten maar haar loslippige uitspraken. Ze flapt er nogal eens wat uit waar ze direct achteraan zegt dat ze dat er echt niet uit had willen gooien. De 23-jarige is een echte levensgenieter. “Ik heb een druk sociaal leven en dus geen tijd om te werken.” Hoe komt ze aan haar geld? “Ik heb hele lieve ouders, die wel werken.” De 28-jarige Stephanie uit Amersfoort is de derde kandidate. Ze wil het liefst een lange man, want zelf is ze ook ruim 1,90meter. Het wordt uiteindelijk één grote verwarring, want de dame die Jasper kiest springt gelijk spontaan naar hem toe. En daar ging het onthullingsmoment…

Edwin en Robbin zijn een stel in Op Goed Geluk

De 23-jarige Edwin uit Zoetermeer gaat in Op Goed Geluk op zoek naar een leuke man en het zorgt voor het eerste succes voor Gordon en zijn programma. Edwin is zelf al zijn hele leven single, behalve dat hij een jaar een vriendinnetje heeft gehad voor hij wist dat hij homo was. Ook hij kan kiezen uit drie kandidaten. Zo zit de 23-jarige Xavier uit Capelle aan de andere kant van het rode hart. Hij is al vijf jaar vrijgezel en zoekt werk. Het liefst wordt hij buschauffeur. De tweede kandidaat is de negentienjarige Robbin uit Papendrecht, hij is namelijk de broer van Jasper uit het eerste deel van Op Goed Geluk. Hij studeert verpleegkunde.

Luuk uit Breda is twintig jaar en de losbol van de drie. Hij studeert op de kunstacademie voor film en fotografie. Luuk hecht bij een potentiële vriend niet veel waarde aan het uiterlijk. Behalve dat hij slank is en goed gekleed. Verzorging vind hij namelijk wel belangrijk. Edwin kiest uiteindelijk voor Robbin en daarbij slaat de welbekende vonk gelijk over. Ze gaan op date en inmiddels hebben ze al wat meer afspraakjes gehad. De liefde is gevonden in Op Goed Geluk!

Jasper uit Op God Geluk volg je ook op Facebook.
Robin uit Op Goed Geluk volg je ook op Facebook.

Eerdere afleveringen Op Goed Geluk
Iris en Jeffrey
Danny en Lisanne