Sterren op TV
lauren-verster-jasper-diepeveen

Jasper Diepeveen vriend van Lauren Verster

Jasper Diepeveen is de vriend van Lauren Verster, een Nederlandse televisiepresentatrice en deelneemster aan spelletjesshow The Big Escape. Eerder had Lauren al een relatie met programmamaker en journalist Jort Kelder.

Jasper Diepeveen vriend Lauren Verster

Jasper Diepeveen en Lauren Verster zijn inmiddels al een flink aantal jaar samen. De liefde werd reeds bekroond met de komst van twee dochters: de laatste was Meggy, in januari 2020. Mama Lauren noemde haar op Facebook ‘Klein en knuffelbaar’ en daarmee was ze ‘(tot nu toe:) supertevreden.’

“Ik stuiter het huis door alsof ik twintig cappuccino’s gedronken heb en voel me topfit. Samen zijn we nu echt een familie, voor mij voelt dat veilig en stevig (ben zelf enig kind dus heb geen idéé wat het is om een zusje te hebben..).” De eerste kleine, dochter Leentje Wambleesha, zag in 2018 voor het eerst het levenslicht.

Lauren Verster ex-vriendin van Jort Kelder

Lauren Verster en vriend Jasper Diepeveen, werkzaam als cameraman, leerden elkaar kennen toen eerstgenoemde nog een relatie had met Jort Kelder. “Ik had een fijne relatie”, blikte Lauren al eens terug met het Algemeen Dagblad. “Ik hield van mijn ex, ik bewonderde hem: hoe kon ik nou bij zo iemand weggaan?”

Toch verloor ze haar hart, nog toen ze met Jort had, aan Jasper Diepeveen. “Hij is mijn soulmate, wij horen bij elkaar. Ik ben met de voor mij meest fantastische man die er bestaat. We hebben niet voor niks een kind gemaakt.”

Lauren Verster in The Big Escape

De in Brabant geboren Lauren Verster begon haar carrière bij Nickelodeon en MTV. Later was ze te zien op onder meer de VARA en Veronica. In 2020 is de blondine deelneemster aan de spelletjesshow The Big Escape. Ongetwijfeld zal vriend Jasper Dieperink samen met dochtertjes Meggy en Leentje juichend op de bank toekijken.