Sterren op TV
Jantinus Melman Chaira Borderslee Adam Zkt. Eva VIPS

Jantinus Melman voor Chaira Borderslee in Adam Zkt. Eva VIPS

Jantinus Melman heeft zich voor Chaira Borderslee ingeschreven voor Adam Zkt. Eva VIPS. Jantinus doet naakt mee aan het programma. Naakt dingen ondernemen vindt Jantinus eigenlijk helemaal niet vreemd. Ook in het dagelijks leven doet hij dat regelmatig. Zo heeft hij regelmatig naakt op een motor gereden en doet hij zo nu en dan een stripact. Of hij de Adam is die Chaira zoekt, gaan we zien in Adam Zkt. Eva VIPS.

Wie is Jantinus Melman?

Jantinus Melman is in het dagelijks leven werkzaam als monteur. De 31-jarige jongeman is blond en heeft blauwe ogen, precies het type waar Chaira naar op zoek is. Jantinus is woonachtig in Appelscha en is graag met motorcrossen en gewichten in de weer. Dat motorcrossen doet hij zo nu en dan op eigen wijze. Zo is naakt zijn in het openbaar voor Jantinus allerminst nieuw, hij deed al een paar keer mee aan de Naked Bikerace for Freedom.

“Ik doe gewoon waar ik zin in heb”, vertelde hij dan ook niet voor niets. Of Melman erin slaagt om Chaira voor zich te winnen, is afwachten. Hij zal het in Adam Zkt. Eva VIPS moeten opnemen tegen Ruben, die zijn vizier ook gericht heeft op de musicalster.

Jantinus Melman in Adam Zkt. Eva VIPS

Jantinus Melman heeft zijn ware liefde nog niet gevonden. Hij is alweer een poosje vrijgezel en zoekt nu naar iemand waar hij zijn leven mee kan delen. Mogelijk dat hij dat vindt in Chaira Borderslee, voor wie hij zich heeft ingeschreven voor Adam Zkt. Eva VIPS.

“Chaira is een aantrekkelijke vrouw, met een grote bos haar. Wat ik ook belangrijk vind, is dat ze een knap figuur heeft. Dat ze mooie rondingen heeft, mooie billen, mooie voorgevel. Ook een onderdeel waar je naar kijkt”, aldus Jantinus. Of deze blonde viking zijn Eva vindt op het eiland, gaan we merken.

Jantinus Melman is te volgen via Facebook en Instagram.