Sterren op TV
Jantien Euwe Summertime

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Jantien Euwe werkt bucketlist af in Summertime

Jantien Euwe zal in de zomer van 2016 haar angsten moeten overwinnen. Deze blondine doet namelijk mee aan Summertime. Het is overigens ook niet de eerste keer dat Jantien te zien is op de televisie, zo heeft ze in de afgelopen jaren al meermaals haar gezicht laten zien op de buis. Ook heeft ze een eigen YouTube-account waarop ze bijna 9.000 abonnees heeft.

Inhoudsopgave

Jantien Euwe in Summertime

De 29-jarige Jantien Euwe is vanaf 21 juni de hele zomer iedere werkdag vanaf 18.00 uur te zien op Veronica in het programma Summertime. Daarin werkt de presentatrice samen met Benten Wijnen, Niels Oosthoek en Claire Simon haar eigen bucketlist af. Daar blijft het echter niet bij. Het is ook de bedoeling dat de groep meedoet met het afwerken van de bucketlist van de ander.

Ongetwijfeld zal dat niet helemaal zonder slag of stoot gaan. Zeker als er hoogtes in het spel komen, wordt het billenknijpen voor Jantien Euwe. “Ik ben een schijterd met hoogtes”, liet ze alvast weten aan Veronica Magazine. “Normaal gesproken zou ik niet zomaar uit een vliegtuig springen. Maar ik zal nu wel moeten. Dat is ook waarom ik meedoe aan dit programma, ik wil mijn grenzen verleggen.” Euwe zal ook voorbij komen bij S1.tv.

Jantien Euwe op televisie

De in Waspik geboren Jantien Euwe is een echte alleskunner. Al van jonge leeftijd danst ze, zingt ze en acteert ze. Haar talent heeft de voormalig studente aan de Fontys hogeschool voor de Kunsten in Tilburg al de nodig rolletjes opgeleverd. Zo zagen we haar al voorbij komen in commercials van onder andere C1000, Greetz.nl, Randstad uitzendbureau, FBTO en Le Sud Tuinmeubelen. Ook was de zangeres in 2015 een van de deelneemsters aan het programma K3 zoekt K3 en ging ze in 2010 samen met Chantal Janzen en Henny Vrienten langs bij De Wereld Draait Door.

Jantien Euwe in musicals

Deze getrouwde vrouw heeft ook al een aardige naam opgebouwd in het theater. Zo had ze rollen in onder andere Flashdance, The Little Mermaid, Ben Hur Live, Petticoat, MAMMA MIA! en Footloose. Ook is Jantien musicaldansdocent.

Jantien Euwe is te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.