Sterren op TV
Janneke Jaap Boer Zoekt Vrouw BZV

Janneke voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw

Janneke zit voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw. Marnix is dit jaar ongetwijfeld de boer met meest uitgebreide gebruiksaanwijzing. Hij noemde zichzelf al erg koppig, maar daar laat Janneke zich niet door uit de weg slaan. Al twijfelde Janneke wel lange tijd of ze wel echt een brief zou sturen, maar dat had niet zoveel te maken met Marnix. Vooral het feit dat ze op tv zou komen, stond haar flink tegen.

Janneke voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw

Janneke zit voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw. Alhoewel Janneke wel vond dat Marnix vanaf het eerst moment direct heel aanwezig overkwam, heeft dat haar er niet van weerhouden om toch een brief te schrijven. “Nou heel eerlijk…. Ik dacht misschien wel een beetje een aanwezige man, maar hij heeft wel een erg gezellige babbel en leuke uitstraling. En hij is anders dan anders”, vertelde ze op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw.

Janneke twijfelde wel lang. “Ik heb echt pas op het allerlaatste moment gereageerd. Het is natuurlijk niet niks om voor de camera uit te gaan zoeken of er een klik is, en om dit tegelijkertijd met nog een aantal andere dames te gaan doen vond ik niet een hele fijne gedachte. Uiteindelijk heeft mijn nieuwsgierigheid naar Marnix gewonnen.”

Janneke in BZV

Janneke is nu dan ook te zien in BZV en het is maar goed ook dat ze geschreven heeft. Janneke overleefde de speeddate, de dagdate en mag nu door naar de logeerweek. Dat ze met Marnix met een boer te maken heeft, bevalt haar wel. “Het boerenleven heeft mij altijd getrokken, al van jongs af aan. Lekker buiten werken, altijd bezig en afwisselend en uitdagend werk. Ik ben echt een buitenmens en gek op dieren.”

De eisen die Janneke heeft voor een toekomstige partner, zijn duidelijk: “Een maatje, iemand die mij aanvoelt en waar ik raakvlakken mee heb. En iemand die als het nodig is mij even terugfluit.” Of ze dat vindt in Marnix, is afwachten.