Sterren op TV

Janina Schipper de vriendin van Dido Geluk

Janina Schipper is de vriendin van Dido Geluk, jurylid in de televisiespelshow Klein maar Fijn. Daarin wordt gezocht naar de beste miniatuurbouwer van ons land. Naast Dido Geluk is ook Bobby de Groot er jurylid.

Janine Schipper vriendin Dido Geluk

Janine Schipper is geboren in 1986 en opgegroeid in Harderwijk. Ze ging naar school op het Christelijk College in Nassau Veluwe en studeerde daarna BA Fine Arts op het Artez in Zwolle.  Vervolgens ging ze door voor een master in Fine Arts op het Sandberg Instituut en inmiddels werkt Janine voor zichzelf als kunstenaar bij haar eigen Studio Schipper.

Op haar website omschrijft Janine zichzelf als volgt: “Klei, inkt en pastel zijn mijn favoriete materialen om mee te werken. Ik ben fan van de kleur ‘gebrande sienna’.  Ik maak graag kunstwerken waarin je je kunt verliezen. Ik houd ontzettend van fijne ambachtelijke gebruiksvoorwerpen. Kopjes en borden van keramiek zijn mijn favoriet. Ik ben een echte optimist en ik houd enorm veel van het leven.” Dat doet ze natuurlijk samen met haar vriend Dido Geluk.

Dido Geluk jurylid in Klein maar Fijn

Dido Geluk is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij werkte jaren in de logistiek voor een warenhuis, maar zijn passie voor het verfen en bouwen van miniatuurdingetjes mondden uiteindelijk uit op een job als Teamleader van de Scale Model Division bij Miniworld Rotterdam, een ruim 650 m2 grote miniatuurwereld waar je je ogen uitkijkt.

Dido Geluk kwam dan ook al snel in beeld als het ideale jurylid voor het SBS-programma Klein maar Fijn, een talentenjacht voor miniatuurbouwers.

Geplaatst door Dido Geluk op Donderdag 14 februari 2019

Zondag 6 december gaat het gebeuren, vanaf 21.30 op SBS6.
Bobby de Groot en ik als de vaste juryleden van ‘Klein maar…

Geplaatst door Dido Geluk op Maandag 23 november 2020

Geplaatst door Janina Schipper op Maandag 6 mei 2019