Sterren op TV
Jan Willem Marieke Nieuwenhuize Je Eigen Droomhuis

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 24 januari 2018

Jan Willem en Marieke Nieuwenhuize in Je Eigen Droomhuis

Jan Willem en Marieke Nieuwenhuize doen mee aan Je Eigen Droomhuis. In 2016 was het stel op televisie te zien toen ze besloten dat het tijd werd voor een nieuw onderkomen. Voor die tijd woonden Jan Willem en Marieke nog in de randstad, maar toen ze aan de slag gingen met hun eigen droomhuis besloten ze dat te verlaten voor een klein dorpje aan de IJssel.

Jan Willem en Marieke in Je Eigen Droomhuis

Jan Willem en Marieke Nieuwenhuize doen mee aan Je Eigen Droomhuis. De twee hebben samen een succesvol bedrijf in studiofotografie dat ze in eerste instantie runden vanuit hun huis in de randstad. Inmiddels vinden ze het echter tijd worden voor een eigen studio, zeker nu ze hun oude huis al een tijdje zijn ontgroeid. Ze kopen dan ook een jeneverdistilleerderij in Dieren dat ze volledig opknappen en ombouwen tot een woonhuis.

Het is alleen de grote vraag of de twee er ook in slagen om het pand volledig om te bouwen tot hetgeen ze willen. Want nog voordat de verbouwing is begonnen, besluiten de twee al met hun twee dochters in het huis te gaan wonen. Daarnaast hebben ze een beperkt budget, waardoor ze voornamelijk zelf aan de slag moeten. En dat terwijl de nieuwe opdrachten ondertussen binnenstromen.

Jan Willem is te volgen via Facebook. Ook Marieke is te volgen via Facebook.

Eerder in Je Eigen Droomhuis:
Marco en Eline