Sterren op TV
Jan Versteegh is de presentator van SBS6-programma Lingo

Jan Versteegh is de presentator van SBS6-programma Lingo

Jan Versteegh, is sinds 2019 de presentator van het SBS6-programma ‘Lingo’. Het programma werd eerder uitgezonden op NPO1. Lucille Werner, presenteerde eerder het programma, toen was het nog te zien op NPO1. Naast dat Jan Versteegh het programma presenteert is hij ook actief op social media. Jan, heeft op zijn Instagram-account ruim 330.000 volgers. Op zijn social media kanaal zijn meerdere foto’s van zijn vrouw te zien. De presentator van Lingo heeft zelfs al een kind met zijn vrouw.

De carrière van Jan Versteegh
© Instagram

De carrière van Jan Versteegh

Jan Versteegh is een iconisch figuur in de Nederlandse televisie-industrie. Hij is al meer dan 15 jaar te zien en blijft een populair gezicht op SBS6. Als presentator is hij vooral bekend door zijn rol als presentator van het SBS6-programma Lingo. Jan Versteegh begon als acteur maar groeide later uit tot een van Nederlands bekendste tv-persoonlijkheden. Zijn populairste tv-programma’s zijn onder meer het SBS6-programma Lingo en het RTL4-programma Dancing on Ice.

Ooit presenteerde hij PowNews, waar ook Dennis Schouten en Jan Roos hebben gewerkt.

Zijn prachtige vrouw Dieuwertje Westra
© Instagram

Zijn prachtige vrouw Dieuwertje Westra

Jan Versteegh is een Nederlandse beroemdheid die bekend staat om zijn werk als presentator is al 5 jaar getrouwd met Dieuwertje Westra. Het stel heeft samen zelfs een kind. Jan, staat veel in de belangstelling, hier houdt zijn vrouw helemaal niet van. De vrouw van Jan Versteegh blijft het liefst buiten de spotlights.

Foto’s © Instagram