Sterren op TV
Jan Versteegh

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 maart 2016

Laatst Geüpdatet: 22 maart 2016

Jan Versteegh doet meer naast Spuiten en Slikken

Jan Versteegh was een aantal jaar terug nog een onbekende Rotterdammer, maar is inmiddels niet meer van de buis te slaan. De dertigjarige duizendpoot begon zijn carrière als presentator bij PowNews. In 2014 maakte hij de overstap naar BNN, waar hij inmiddels al meerdere programma’s heeft gepresenteerd.

Jan Versteegh presentator Spuiten en Slikken

Enkele jaren terug zag het er eigenlijk niet naar uit dat Jan terecht zou komen in de televisie-wereld. Op zeventienjarige leeftijd ging hij weliswaar aan de slag bij het radioprogramma Campus, maar in principe rondde hij een studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding af.

Na een baan als docent lichamelijke opvoeding, koos hij er toch voor om dat vak achter zich te laten en zich volledig te richten op zijn carrière als presentator. De afgelopen tijd hebben we Jan Versteegh vooral leren kennen als de presentator van Spuiten en Slikken.

Sinds februari 2014 maakt Jan reportages over seks en drugs voor het programma. Ook heeft hij de stap naar het buitenland gemaakt met het programma Spuiten en Slikken Op Reis.

Jan Versteegh in It Takes 2

Sinds dat Versteegh te zien is bij BNN, is zijn bekendheid in korte tijd enorm gegroeid. Hij werd in 2014 genomineerd voor Televizier Aanstormend Talent Award, maar greep toentertijd nog naast de prijs. Een jaar later ging hij er alsnog met de award vandoor. Ook deed hij in 2014 mee aan Ranking the Stars en De Slimste Mens.

In 2016 is Jan Versteegh een van de deelnemers aan het programma It Takes 2. In dat programma liet de presentator horen dat hij ook nog eens over een bijzonder mooie zangstem beschikt. In de eerste aflevering bracht hij het nummer Come Fly With Me ten gehore. Daarmee verraste de blonde hunk vriend en vijand. In de zomer van 2016 zien we Jan overigens voorbij komen in Ranking The Stars. Ook kwam hij in 2016 in het nieuws vanwege een gayshoot met Tim Hofman. Desondanks is de presentator naar eigen zeggen hetero.

Wil jij de verrichtingen van Jan Versteegh volgen? Dat kan via Twitter, Facebook en Instagram.