Sterren op TV
Jan Sofie Nagelkerke Een Huis Vol

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 december 2018

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Jan en Sofie familie Nagelkerke in Een Huis Vol

Jan en Sofie zijn als de familie Nagelkerke te zien in Een Huis Vol. En een huis vol dat heeft dit stel zeker. De twee zijn de trotse ouders van liefst acht kinderen. Stilzitten komt in huize Nagelkerke eigenlijk niet echt voor. Naast dat ze acht kinderen hebben, zijn Jan en Sofie ook allemaal aan het werk.

Jan en Sofie Nagelkerke in Een Huis Vol

Jan en Sofie doen als de familie Nagelkerke mee aan Een huis Vol. De twee zijn woonachtig in Oudenbosch en hebben daar letterlijk een huis vol. Jan en Sofie hebben liefst acht kinderen die aardig variëren wat betreft hun leeftijd. Om te beginnen is er de twaalfjarige dochter Merel, gevolgd door de elfjarige Eline. De lijst wordt verder aangevuld door Stan, Noud, Floor, Guusje, Madelief en baby Junior.

En zoveel kinderen hebben, dat is soms wel eens lastig. Naast dat ze namelijk de zorg dragen over hun kinderen, zijn ze ook allebei aan het werk. Het is voor deze hardwerkende tweeverdieners soms dan ook lastig om alles te combineren. Toch slagen ze er tot op heden uitstekend in om zowel hun zaken als hun kinderen voldoende aandacht te geven.

Familie Nagelkerke in Een Huis Vol

De familie Nagelkerke is te zien in Een Huis Vol. Jan en Sofie hebben liefst acht kinderen, maar die waren zeker niet allemaal gepland. Het was zelfs helemaal niet de bedoeling dat ze zoveel kinderen zouden krijgen, maar het lot bepaalde anders. Na zeven kinderen dacht de familie Nagelkerke helemaal wel klaar te zijn met luiers nadat Jan zich had steriliseren. Desondanks raakte Sofie toch geheel onverwachts zwanger van Junior.

Zelfs met de kleine Junior in het gezin erbij, lukt het De Nagelkerkes nog prima om hun gelijknamige bakkerij en lunchroom draaiende te houden. Jan en Sofie hebben naast hun eigen kinderen ook een vondelingenkamer, waarover ze al eens vertelden in het Algemeen Dagblad.

De andere gezinnen in Een Huis Vol zijn de familie Lopez en de familie Buddenbruck.