Sterren op TV
Jan-Jaap en Bas Plaizier Grillmasters

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 1 juni 2016

Zijn Jan-Jaap en Bas Plaizier de Beste Grillmasters van Nederland?

Het populaire programma Grillmasters komt terug op televisie. Onder andere Jan-Jaap en Bas Plaizier wagen een poging om benoemd te worden tot De Beste Grillmaster van Nederland. Uit de in totaal 500 aanmeldingen kreeg dit tweetal te horen dat zij mee mochten doen aan het tweede seizoen van Grillmasters, dat vanaf 7 juni op iedere dinsdag om 21.30 uur uitgezonden wordt op RTL 4.

Grillmasters Jan-Jaap Plaizier

De gebroeders Plaizier hielden in aanloop naar hun televisie-debuut al een interview met de Hoogeveensche Courant en lieten daarin weten dat hun aanmelding in eerste instantie niet heel serieus was. “We vertelden in de mail dat we vaak op festivals barbecueën en dat die stukken vlees goed in de smaak vallen. De dag erna kregen we een mail dat we door waren. Dat was een grote verrassing”, sprak Jan-Jaap zich uit.

Ook in het dagelijks leven blijkt Jan-Jaap met eten bezig te zijn. De 27-jarige Jan-Jaap Plaizier is in 2015 begonnen met zijn eigen bedrijf. De grillmaster is de eigenaar en oprichter van www.chocoladebezorgd.nl in Hoogeveen. Liefhebbers van chocolade kunnen bij Jan-Jaap terecht voor handmade chocolade cadeau’s. Verder beschrijft de ondernemer zichzelf als een Gepassioneerde Food liefhebber, innovatief, een pionier, reizen en een ontdekker.

Grillmasters Bas Plaizier

Ook Bas Plaizier zit niet stil. De in Hoogeveen geboren en woonachtige Bas is werkzaam bij Bakken met Plaizier. Dat bakken heeft hij met de paplepel ingegoten gekregen. De ouders van de twee deelnemers van Grillmasters, Annet en Floor, zijn namelijk de eigenaar van de bakkerij.

Ook gaat Bas regelmatig mee met de Volkswagen T1 uit 1960 voor Plaizier On Tour. Daarmee wordt getoerd door heel Nederland om liefhebbers te voorzien van een stukje gegrild vlees en een vers gebakken broodje. Bij het BBQ kampioenschap van Hoogeveen eindigde Plaizier On Tour dit jaar op de derde plek.

Jan-Jaap Plaizier is te volgen via Instagram en ook Bas Plaizier vind je terug op Instagram.