Sterren op TV
Richard Op Goed Geluk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Jan en Richard in Op Goed Geluk

Jan en Richard gaan in Op Goed Geluk beginnen aan hun zoektocht naar een nieuwe geliefde. Jan zoekt een stoere meid, die zoals hijzelf omschrijft geen opmaaktutje moet zijn. Richard wil juist een vriend die hem trouw blijft, want dat is in het verleden niet altijd gelukt.

Jan in Op Goed Geluk

In Op Goed Geluk krijgt de 28-jarige Jan uit Rozenburg de kans om te kiezen uit drie dames. Vanaf het eerste moment is echter al wel duidelijk wie hij gaat kiezen. De medewerker in een magazijn is ondertussen druk aan het leren om tatoeages te zetten. Zelf zit hij inmiddels al behoorlijk vol met tekeningen en de meeste van zijn vragen gaan hier ook over. Wie Jan zoekt in Op Goed Geluk? “Ik wil geen opmaaktutje. Ik ben een zorgzaam en lief persoon, alleen zien mensen dat niet altijd gelijk de eerste keer.”

De keuzes voor Jan zijn Esther, Roxanne en Sabrina. De 27-jarige Esther uit Dussen werkt in de jeudzorg en heeft als uitlaatklep voetbal. Ze heeft al wel eerdere relaties gehad waar ze ook best ver voor wilde gaan. Zo is Esther verhuisd geweest naar Groot-Brittannië, maar dat liep uiteindelijk mis. Wat zoekt Esther in Op Goed Geluk? “Een echte man met baard en tatoeages.” Klinkt als een match of niet? De eveneens 27-jarige Roxanne komt uit Amstelveen. Ze is teamleider van een kledingwinkel en heeft een vrij onrustig liefdesleven. “Veel daten en weinig succes. Daar word ik wel eens moedeloos van. Ik loop eindelijk achter ongrijpbare mannen aan.” De 28-jarige Sabrina uit Papendrecht kiest dan weer juist de verkeerde mannen. “Ik val op bad boys, het liefst heb ik een type Nigel de Jong.”

Jan Op Goed Geluk

Richard wil leuke man in Op Goed Geluk

Voor Richard zitten in Op Goed Geluk drie leuke jongens klaar, waaruit de 29-jarige Amsterdammer uit mag kiezen. Richard weet Gordon bijna te overbluffen met zijn scherpte en gevatheid, want dat is ook zijn werk als diskjockey en presentator. Zijn langste relatie: “Een jaar… maar toen ging ‘ie vreemd.” Voor Richard staan er ook drie kandidaten klaar aan de andere kant van het grote rode hart.

‘Harry Potter’ Jim steelt de show

Wesley komt uit Enschede en is 25. Hij is zijn studie aan het afronden en werkt ondertussen als bijbaantje in de horeca. Dat hij nog single is komt doordat hij heel kieskeurig is. “Ik wil graag huisje, boompje, slagroompuntje.” De zeer excentrieke Jim is de opvallendste verschijning van het stel. Hij blijkt er alles aan te doen om zoveel mogelijk op te vallen. Zit hij in de studio als een volleerde Harry Potter, we gaan verderop in het programma nog heel wat extremere outfits van Jim zien. De 25-jarige was meester op een basisschool, maar hier is hij mee gestopt. Jim zoekt een jonge mooiboy. Tenslotte is er de 25-jarige Bobby. Hij komt uit Doetinchem en is dansleraar en choreograaf. Zijn specialiteiten zijn modern en jazz. “Ik heb een lange relatie gehad, maar inmiddels alweer zes jaar single.”

Eerdere afleveringen Op Goed Geluk
Sanne en Henk
Jasper en Edwin
Iris en Jeffrey
Danny en Lisanne