Sterren op TV
Jamie Traets Holland's Next Top Model HNTM

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 september 2017

Laatst Geüpdatet: 21 september 2017

Jamie Traets wil model worden in Holland’s Next Top Model

Jamie Traets is één van de mannelijke deelnemers aan Holland’s Next Top Model. De uit Roosendaal afkomstige Jamie wil niets liever dan doorbreken als model. In de afgelopen jaren heeft de jongeman zich voornamelijk bezig gehouden met zijn baan in de CoolCat, waar hij werkzaam is als winkelmedewerker. De achttienjarige Jamie woont nog thuis bij zijn moeder en zit niet meer op school.

Jamie in Holland’s Next Top Model

Dat Jamie nu al tot de laatste overgebleven kandidaten van Holland’s Next Top Model hoort, is best een beetje verrassend te noemen. “Ik heb me eerder dit jaar spontaan voor dit programma aangemeld”, vertelde hij aan BN De Stem. Verder zwijgt hij voornamelijk over zijn avontuur bij HNTM. Zo wil Jamie nog niet vertellen hoeveel afleveringen hij nog te zien is in Holland’s Next Top Model en of hij eventueel de winnaar is van het programma. “Het is af en toe lastig om dat voor me te houden, maar daarover zijn afspraken gemaakt met Endemol.”

Jamie uit HNTM probeerde het als zanger

Jamie Treats blijkt niet alleen talent te hebben voor modellenwerk. Ook als zanger heeft deze jongeman geprobeerd het te maken. Zo vinden we op YouTube onder meer een video waarin Jamie het nummer Oceaan van Racoon zingt. Jamie heeft ook al eens uitgebreid op de website van Gay.nl gestaan, waar hij onder meer zijn droomman bekendmaakte: Chris Brown.

Jamie Traets is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere kandidaten van Holland’s Next Top Model 2017 zijn Bonita, Latanya, Chelsey, Chris, Daila, Fabiola, Ritse, Lohrenz, Montell, Milan, Sanne (blond), Sanne (brunette), Senna, Quincy en Veranique.