Acteur

Jamie Kames vrouw van Steven Kazan

Jamie Kames is de vrouw van Steven Kazan, de zoon van illusionist Hans Kazan en zelf ook actief als illusionist. De twee zijn in 2013 getrouwd en kregen twee jaar later hun eerste kindje samen: zoontje Oliver Hans Kazan zag voor het eerst het levenslicht. Samen werden zeen hit op Instragram dankzij Corona TV.

Jamie Kames vrouw Steven Kazan

Jamie Kames begon in 2012 als sales en marketingmanager bij Kazan Productions, een jaar nadat ze een relatie kreeg met Steven Kazan. Bovendien is ze er manager. Daarmee werd Jamie verantwoordelijk voor de boekingen en de promotie van haar man Steven en diens vader Hans Kazan.

Jamie Kames is manager van Steven en Hans Kazan

Over haar geliefde schrijft ze op LinkedIn: ‘Er moet altijd gelachen worden! Steven Kazan is dé entertainer die voor een onmiskenbaar ‘wij-gevoel’ zorgt! Een unieke show vol humor, interactie en natuurlijk ongelooflijke goocheltrucs. Dé perfecte ijsbreker tijdens de meest uiteenlopende evenementen, waaronder business events, jubilea en feesten.’

Maar gelukkig gaan Jamie Kames en Steven Kazan ook buiten de werkvloer nog altijd goed met elkaar om. Na het geven van het ja-woord in 2013 zetten ze in 2015 zoontje Oliver Hans Kazan op de wereld. “Hij is volmaakt gezond en ziet er prachtig mooi uit. Wat mij betreft was deze geboorte het meest magische dat ik in mijn leven heb meegemaakt.”

Steven Kazan net als vader Hans Kazan illusionist

Steven Kazan is in 1985 geboren in Voorst. Hij begon al in zijn elfde levensjaar met werken bij Magic Unlimited: van stagemanager tot illusionist. Tegenwoordig staat Steven niet alleen meer in Nederland op het podium met zijn trucks, maar ook in onder meer Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Monaco, Kazachstan en China.

In 2018 zagen we Steven Kazan en zijn vrouw Jamie Kames nog voorbij komen in het televisieprogramma ‘Alles Is Familie’ op NPO2. Ook de vrouw van Hans Kazan, Wendy Kazan, kwam hierin voor. Een betoverend gelukkige familie!

Steven en Jamie in Corona TV

In het voorjaar van 2020 werden Jamie Kames en Steven Kazan samen een ware hit op Instagram. Dagelijks maakten ze een geestig filmpie met de titel Corona TV. Waar Steven een truc wilde laten zien, zat Jamie er als lijdend voorwerp bij. Het zorgde voor hilarische filmpjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wanneer je even geen extra fiets hebt …. #kinderzitje

Een bericht gedeeld door Jamie (@jamiekames) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🦠CORONA TV🦠 Aflevering 1

Een bericht gedeeld door Steven Kazàn (@stevenkazan) op