Sterren op TV
Jamie Jewitt Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 mei 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Jamie Jewitt bekend uit Love Island

Jamie Jewitt is bekend uit Love Island. Jamie is één van de deelnemers die pas in een latere fase in de villa is gekomen, maar die er toch in is geslaagd om liefde over te houden aan het programma. Samen met Camilla Thurlow eindigde Jamie zelfs op de tweede plaats in Love Island, net achter Amber Davies en Kem Cetinay.

Jamie Jewitt in Love Island

Jamie Jewitt is bekend geworden van zijn deelname aan Love Island. In het dagelijks leven is Jamie werkzaam als model. Deze knappe jongeman heeft onder meer Calvin Klein en Tom Ford tot zijn werkgevers. Jamie is 27 jaar oud en kwam in Love Island in eerste instantie terecht bij dates met Amber Davies en Tyla Carr. Hij verloor zijn hart echter aan iemand anders: Camilla Thurlow.

Jamie is heel duidelijk in wat hij zoekt in een vrouw. Vrouwen moeten in zijn ogen veel zelfvertrouwen hebben, intelligent zijn en dezelfde interesses delen. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom hij bij Camilla terechtkwam, ze houden allebei van boeken. Van materialistische vrouwen moet Jamie niets weten.

Jamie Jewitt en Camilla Thurlow

Jamie Jewitt werd in Love Island verliefd op Camilla Thurlow. Het koppel is zelfs na het programma nog altijd samen, al spreken ze via Instagram maar zelden over hun relatie. Toch blijken de twee zelfs vandaag de dag nog dolgelukig met elkaar. De twee lijken het dan ook erg met elkaar getroffen te hebben.

De twee zijn sinds Love Island ook op reis gegaan voor een goed doel om in een vluchtelingenkamp te werken. Dat is toentertijd gefilmd voor een documentaire.

Jamie Jewitt is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Sam Gowland | Kem Cetinay | Camilla Thurlow | Amber Davies | Montana Brown | Olivia Attwood