Sterren op TV
Jamie Grant KLEM Hannah

Jamie Grant is Hannah Lopez, vriendin van Hugo in KLEM

Jamie Grant is een opkomende actrice uit Tilburg. Ze is sinds het begin van 2017 te zien in de populaire serie KLEM als Hannah Lopez Diaz. Daarnaast had ze ook rollen in andere bekende titels, zoals Flikken Maastricht en In Therapie.

Jamie Grant als Hannah Lopez Diaz in KLEM

Jamie Grant speelt een rol in de serie KLEM, als Hannah Lopez Diaz. Hannah Lopez Diaz heeft een relatie met Hugo Warmond (Barry Atsma). Als het aan Hannah ligt mag de hele wereld van hun relatie weten, maar Hugo is hier voorzichtig mee. Hugo is nog niet zo lang weduwnaar en heeft twee jonge kinderen: Suzan en Laura (gespeeld door Marie-Mae van Zuilen). Hij wil liever niet dat ze weten dat hij in Hannah alweer een nieuwe vlam heeft. Daar heeft de brunette op haar beurt weer moeite mee en staat daarom geregeld onaangekondigd bij Hugo op de stoep. De vraag in KLEM is natuurlijk of de relatie tussen Hannah en Hugo op deze manier stand kan blijven houden.

In KLEM speelt Jamie Grant, geboren op 12 juli 1986, dus samen met Barry Atsma en hoewel de Tilburgse nog aan het begin van haar carrière staat, speelde ze al eerder samen met acteurs van naam in Nederland. Zo speelde Grant al eens in een film waarvoor ook Georgina Verbaan (ook te zien in KLEM) gecast was. Dat was voor de film Brasserie Valentijn. Daarin speelde Jamie Grant Silvia. Verder scoorde ze ook een hoofdrol in Gewoon Hans. Ze speelde de knappe Katina en in Gewoon Hans speelde ze samen met onder andere Hans Teeuwen en Carice van Houten.

Jamie Grant in Flikken Maastricht, als Esmee

Een tijd lang had Jamie Grant ook een hoofdrol in Flikken Maastricht. In de populaire politieserie speelde ze een paar seizoenen Esmee van Roy. Het begon voor de actrice met een gastrol in Flikken Maastricht, in seizoen 5. Omdat Esmee, een beginnende agente, in coma raakte verdween ze na een aantal afleveringen weer uit Flikken Maastricht. Het publiek was echter snel van Esmee (of van Jamie Grant) geworden en dus zorgden de schrijvers van de hitreeks voor een comeback in seizoen zeven. Esmee was terug in Flikken Maastricht en nu met een hoofdrol in de serie. ook in het achtste seizoen van Flikken Maastricht was Jamie Grant weer als Esmee te zien, maar tijdens dat seizoen werd ze uit de serie geschreven.

Daarna is het bepaald niet bergafwaarts gegaan met de carrière van Jamie Grant. Vanwege haar jonge leeftijd was het juist allemaal net begonnen voor de kleine actrice, met een Indische familie. Zo was KLEM voor Grant niet de enige rol in een serie in 2017. Ze was namelijk ook in meerdere afleveringen te zien van de komische dramaserie De mannen van dokter Anne. Daarin speelt Jamie Natasja.

Volg Jamie Grant op Instagram en Facebook