Sterren op TV

Jamie Dors vrouw van Tommie Christiaan

Jamie Dors is de vrouw van Tommie Christiaan, een Nederlandse zanger en deelnemer aan onder meer Dancing on Ice. Tommie heeft zeven jaar lang een relatie gehad met musicalactrice Michelle Splietelhof, maar woont inmiddels samen met Jamie. De twee zijn al een paar jaar getrouwd.

Jamie Dors vriendin Tommie Christiaan

Jamie Dors is veertien jaar jonger dan Tommie Christiaan, maar het leeftijdsverschil weerhoudt laatstgenoemde er logischerwijs niet van om stapelverliefd op haar te zijn. “Als ik met Jamie ben, voel ik me waanzinnig gelukkig. Het is bizar hoe dat voelt. Alles aan haar is leuk”, vertelde Tommie al eens in de Story.

Daarom gingen ze ook al snel samenwonen: Tommie Christiaan en zijn vriendin Jamie Dors huren een herenhuis in Alkmaar.

Michelle Splietelhof ex-vriendin Tommie Christiaan

Een kleine maand voordat Tommie Christiaan het herenhuis met vriendin Jamie Dors huurde, had hij nog een woning gekocht met zijn ex Michelle Splietelhof. Michelle is musicalactrice en moeder van dochter Lily, die ze samen met Tommie kreeg.

Toch besloten ze na zeven jaar een punt te zetten achter hun relatie. “Het is niet wat velen denken. Ik heb Michelle nooit bedrogen. Jamie en ik konden het wel goed met elkaar vinden en daarom had ik haar ook gevraagd om mee te spelen in mijn videoclip, die ik een jaar terug heb opgenomen.”

“Al die tijd zijn we collega‚Äôs en vrienden gebleven. De vonk sprong pas twee maanden geleden over. We gingen wat eten en toen merkten we dat we elkaar meer dan leuk vonden”, vertelde Tommie daar over.

Tommie Christiaan deelnemer Dancing on Ice

De in 1986 in Alkmaar geboren Tommie Christiaan kende zijn grote doorbraak in 2017, met zijn deelname aan Beste Zangers. Een duet van hem met Tania Kross behaalde toen de eerste plaats op de iTunes-lijst.

Een jaar later speelde Tommie de rol van Jezus in The Passion en deed hij mee aan Boxing Stars, en bovendien gaat de zanger meedoen aan Dancing on Ice. Vriendin Michelle Splietelhof zal ongetwijfeld razend benieuwd zijn naar wat haar grote liefde op het ijs kan gaan laten zien!