Sterren op TV
Jamecia Baker Ex on the Beach Double Dutch

Jamecia Baker in Ex on the Beach Double Dutch

Jamecia Baker komt in Ex on the Beach Double Dutch weer oog in oog te staan met haar verleden. Jamecia is één van de dames die is afgereisd naar een ver eiland om vakantie te vieren. Dat is echter niet het enige, want tegelijkertijd zal ze ook verrast worden door een aantal exen van haar die ze weer terug zal zien.

Jamecia Baker in Ex on the Beach Double Dutch

Jamecia Baker is bekend van Ex on the Beach Double Dutch. Jamecia is 27 jaar oud en is in het dagelijks leven bezig met een beautysalon in Gent. Samen met haar zus is ze de trotse eigenaar van de zaak. In het weekend laat Jamecia echter ook een heel andere kant van zichzelf zien.

Dan omschrijft ze zichzelf het best als een grote losbol, die al gauw handtastelijk en flirterig wordt na een glaasje drank. Jamecia houdt van aandacht en omschrijft zichzelf verder als een toffe exotische meid die graag aan het feesten is.

© Instagram

Jamecia Baker en Alex Maas

Jamecia Baker heeft vooraf aan haar deelname aan Ex on the Beach Double Dutch al door laten schemeren welke man ze wel ziet zitten. Zo ziet ze voormalig Temptation Island-verleider Alex Maas als een echte droomman. Gelukkig voor haar doet ook hij dit seizoen mee aan het programma. Toch geeft ze ook al snel aan niet echt op zoek te zijn naar liefde. “Deze vakantie ga ik voor lust, niet voor liefde.”

Over haar sterkste punt is Jamecia Baker overigens ook heel duidelijk. “Het leukste aan mezelf: De dokter heeft voor mijn tweeling gezorgd”, zo doelde ze op haar borsten.

Jamecia Baker is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Alex Maas, Elodie Laay, Roy van den Branden Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs