Sterren op TV
Jaimy Trommelen Elia The Next Boy Girl Band TNBGB

Jaimy Trommelen alias Jaimy Elia van 4U uit The Next Boy/Girl Band

Jaimy Trommelen, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Jaimy Elia, kwam in de laatste aflevering voor de liveshows van The Next Boy/Girl Band nog even zijn plek opeisen op een hotseat. De talentvolle zanger heeft in het verleden echter ook al meegedaan aan de nodige andere programma’s. Daartoe behoren X-Factor, de Soundmixshow, The Winner Is en Popstars.

Jaimy Trommelen in The Next Boy/Girl Band

Jaimy Trommelen is één van de mannen die ervoor gekozen heeft om mee te doen aan het programma The Next Boy/Girl Band. Dolgraag wil de in Rhenen geboren Jaimy in die nieuw te vormen boyband terechtkomen. Daarvoor moest hij wel in een lift stappen en zijn dansmoves tonen, maar dat lukte Trommelen zonder moeite. “Leuke kerel die rechter”, liet Tony van de Berkt direct weten over Jaimy. “Ik vind die rechter meteen gaaf”, vertelde Nick Schilder vervolgens.

Daarna was het uiteraard de vraag of Jaimy ook kon zingen. Daarvoor had Jaimy Elia het nummer Can’t Stop The Feeling gekozen van Justin Timberlake. Zijn vertolking van het nummer leverde hem liefst twee groene duimen op. Je hebt het gewoon heel goed gedaan, man”, vertelde Tony. Daarna mocht Jaimy plaatsnemen op zijn hotseat en daarmee verzekerde hij zich van de liveshows. Daar schopte hij het uiteindelijk tot een plek in de finale. Daar werd hij door de platenmaatschappij verkozen tot vierde bandlid van boyband 4U. Naast Jaimy zitten ook Luca Gilliot, Tiago Da Silva en Toon Mentink in de boyband.

Jaimy Trommelen in X-Factor en meer

The Next Boy/Girl Band is zeker niet het eerste programma waaraan Jaimy heeft meegedaan. Deze zanger was in het verleden ook al te zien in X-Factor, waarin hij samen met Boy meedeed als de BadBoyz. De inmiddels 27-jarige Jaimy was ook al te zien in The Winner Is, Popstars en de Soundmixshow.

In dat laatste programma schopte hij het zelfs tot de finale. Ook heeft Jaimy inmiddels zijn studie aan de Popacademie afgerond. Het kan dan ook niet anders dan dat we nog veel gaan horen van Jaimy.

Jaimy Trommelen alias Jaimy Elia is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.