Sterren op TV
Jaimy Schepers vriendin Justin Kluivert

Jaimy Schepers is de ex-vriendin van Justin Kluivert

Jaimy Schepers is de vriendin van Justin Kluivert. De talentvolle vleugelspits beleefde in het afgelopen seizoen zijn Eredivisie-debuut bij Ajax, en mocht hij Jaimy Schepers zijn vriendinnetje noemen. Helaas is dit ten einde gekomen. Maar, lijkt Justin sinds kort gelukkig te zijn met een prachtige dame! De naam is helaas nog niet bekend.

Kluivert en Jaimy Schepers gaan een grote toekomst tegemoet

Kluivert is pas achttien jaar oud, maar staat nu al behoorlijk in de schijnwerpers. Dat is niet zo vreemd, want Justin is natuurlijk de zoon van Patrick Kluivert, die onder meer speelde voor FC Barcelona. De kleine Kluivert lijkt eenzelfde soort toekomst tegemoet te gaan, alhoewel het natuurlijk nog wel wat vroeg is om dat met zekerheid te kunnen zeggen.

Na afloop van de Europa League-finale van Ajax tegen Manchester United kreeg hij alvast wat complimenten van coach José Mourinho van de grootmacht.

Jaimy Schepers is al weer klaar met alle bekendheid

Toen Justin Kluivert in 2017 een foto online zette van hemzelf met zijn vriendin Jaimy begonnen de persen flink te draaien. Dat heeft Schepers geen windeieren gelegd, want zij werd tot voor kort op Instagram gevolgd door bijna 10.000 fans, al lijkt ze haar account inmiddels verwijderd te hebben. Op Facebook is ze nog wel te vinden, al is ze op dat sociale medium niet al te scheutig met foto’s van haar en vriend Kluivert. Mogelijk is ze nu al weer klaar met alle bekendheid die er komt kijken bij het zijn van een voetbalvrouw. Schepers wil duidelijk géén tweede Sylvie Meis worden.

Wat Schepers verder precies doet in het dagelijks leven, is geheel onbekend. Wel weten we dat ze haar vriend Justin Kluivert een tijdje geleden bij moest staan, omdat de voetballer was gezakt voor zijn rijbewijs. Voor Ajax speelde hij in de kwartfinale van de Europa League tegen Schalke 04.

Maar na die wedstrijd werd Kluivert in het holst van de nacht teruggebracht naar Amsterdam. Daar diende hij zijn praktijkexamen af te leggen, maar dat mislukte compleet. Het zal dus nog even duren voordat we de jonge buitenspeler op De Toekomst zien verschijnen in een dikke Mercedes.

Jaimy Schepers, de vriendin van Justin Kluivert kun je volgen via Facebook.

Geplaatst door Jaimy Schepers op maandag 10 april 2017

Geplaatst door Jaimy Schepers op zaterdag 21 januari 2017

Geplaatst door Jaimy Schepers op maandag 4 januari 2016