Sterren op TV
Kevin Jaimy Rosalie Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 12 juli 2017

Jaimy en Rosalie voor Kevin naakt in Adam Zkt. Eva

Jaimy en Rosalie doen voor Kevin mee aan Adam Zkt. Eva. Ze gaan volledig uit de kleren om naakt te daten met misschien wel de man van hun dromen. Het is de vraag of één van de dames uiteindelijk het hart van Kevin weet te veroveren. Ze doen er in ieder geval alles aan om hem te veroveren.

Kevin naakt in Adam Zkt. Eva?

Kevin uit Adam Zkt. Eva is 26 jaar oud en is op zoek naar liefde. Hij omschrijft zichzelf als sportief, avontuurlijk en iemand die van uitdagingen houdt. Kevin is afkomstig uit Groningen en heeft International Business & Management gestudeerd. Tegenwoordig is hij werkzaam in een callcenter. De liefde van zijn leven heeft hij nog niet gevonden, mogelijk dat Adam Zkt. Eva hem helpt.

“Ik doe mee om een aantal redenen. Onder andere het avontuur, maar ook de liefde, de spontaniteit, de uitdaging.” Het is de vraag of Kevin de ware liefde vindt, want daar gelooft hij niet echt meer in. “Ik verwacht van dit avontuur mezelf beter te leren kennen en uiteraard mijn date. En ik denk dat in deze setting dat beide gaat lukken.”

Jaimy en Rosalie in Adam Zkt. Eva

Jaimy en Rosalie kwamen als perfecte match uit de bus voor Kevin in Adam Zkt. Eva. De 24-jarige Jaimy uit Zoetermeer is in het dagelijks leven werkzaam als verpleegkundige en heeft het idee dat ze wel toe is aan echte liefde. “Ik ben nu eigenlijk al zolang vrijgezel, het is nu wel tijd voor een Adam. Samen is ook wel leuk. Niet alleen naar bed gaan ‘s avonds. Ik val wel een beetje op gespierd, hij moet wel een beetje een goed lichaam hebben.” Jaimy heeft wel de nodige negatieve reacties gehad van mensen die het raar vonden dat ze meedeed aan het programma, maar daar heeft ze zich niet door laten afleiden.

De 22-jarige Rosalie doet ook een poging voor Kevin. Ze is een idealistisch type. “Mijn ideaal beeld is dat je je dromen niet hoeft te kopen, maar dat je je dromen kunt leven en je passie kunt bewerken. En dat je gelukkig kunt zijn daardoor.” Ze heeft wel wat eisen. “Wat ik belangrijk vind aan een man, is dat hij reislustig is, dat hij veel van de wereld wil weten. Ik hoop ook dat hij wel veel leest, dat hij in ieder geval leest. Dat vind ik wel belangrijk en dat hij ook wel goed met zijn familie overweg kan, dat het een mensenmens is.”