Sterren op TV
Jaimy Dorenbosch Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 februari 2019

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Jaimy Dorenbosch verleider Temptation Island 2019

Jaimy Dorenbosch is verleider in Temptation Island 2019. Jaimy is afkomstig uit de Jordaan in Amsterdam en is aan zijn lichaam te zien regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast houdt Jaimy ook erg van tatoeages en dat is zeker terug te zien aan de tekening op zijn lichaam.

Jaimy Dorenbosch verleider Temptation Island 2019

Jaimy Dorenbosch is verleider in Temptation Island 2019. Jaimy is 21 jaar oud en geboren en getogen in de Amsterdamse Jordaan. Het horecaleven aldaar kent hij dan ook als geen ander. Het lijkt voor hem dan ook een koud kunstje om de vrouwen voor zich te winnen en dat mag hij gaan laten zien in Temptation Island.

In het dagelijks leven is de kans groot dat je Jaimy tegenkomt terwijl hij aan het sporten is. Hij houdt van golfen en is daarnaast ook regelmatig aan het boksen. Daarnaast deed hij de opleiding Sport en Bewegen. In Temptation Island krijgt Jaimy Dorenbosch de taak om het de koppels moeilijk te maken. Lukt het hem om het hart van één van de dames voor zich te winnen?

Jaimy Dorenbosch voor Milou

Jaimy Dorenbosch is met een duidelijk doel afgereisd naar Thailand. Bij zijn voorstelronde werd dat maar weer duidelijk. “Ik ben Jaimy. Ik ben een hele leuke, lieve jongen. Bij mij staat een meisje altijd op nummer 1.”

Jaimy besluit zijn pijlen in aflevering 1 te richten op Milou. “Ik vind je echt een hele mooie meid”, vertelt hij daarbij. Milou is echter afgereisd naar Thailand samen met haar vriend Heikki.

Jaimy Dorenbosch is te volgen via Instagram en Facebook.

Geplaatst door Jaimy Dorenbosch op Vrijdag 6 juli 2018

Geplaatst door Jaimy Dorenbosch op Dinsdag 14 maart 2017