Sterren op TV

Jaike Belfor uit Wie is de Mol? heeft een vriendin

Jaike Belfor heeft een vriendin. De actrice uit onder meer Celblok H en de Youtube-serie Fitgirls, die bij het grote publiek razend populair werd na haar deelname aan De Slimste Mens, heeft al een behoorlijke tijd een relatie.

Jaike Belfor heeft een vriendin

Jaike Belfor heeft het jarenlang erg lastig gevonden om er openlijk voor uit te komen dat ze op vrouwen valt. Tijdens een theateravond over ‘gaybashing’ in De Melkweg, in juli 2018, onthulde de Utrechtse dat ze dat ze pas net een tijdje hand in hand door de straten van Amsterdam durft te lopen met haar vriendin.

Het moge duidelijk zijn dat dit niets afdoet aan het feit dat Jaike een enorm stoere, sterke vrouw is. Ze beoefent namelijk al meer dan dertig jaar meerdere vechtsporten, waaronder het spijkerharde MMA-vechten, dus zichzelf verdedigen op fysiek gebied kan ze in ieder geval als geen ander.

Jaike Belfor in De Slimste Mens

In 2018 deed Jaike Belfor mee aan De Slimste Mens. Naast dat ze het enorm goed deed, en de nodige tegenstanders naar huis speelde, viel ze ook op met haar aanstekelijke enthousiasme. In het Algemeen Dagblad werd de actrice zelfs tot ‘de leukste kandidaat ooit van de quiz’ benoemd.

Jaike Belfor in Wie is de Mol? 2020

Inmiddels is bekend dat Jaike Belfor één van de deelneemsters is aan Wie is de Mol? 2020. Ze gaat dus ‘van slimste mens naar sluwste mens’, zoals ze het op Instagram zelf omschrijft.

Ze zal haar vriendin natuurlijk enorm gaan missen, maar voor kijkers van Wie is de Mol? 2020 is de deelname van Jaike een zegen. We kunnen andermaal wekelijks gaan genieten van haar onbegrensde fanatisme en enthousiasme!