Sterren op TV
Jaidy-Bo Langereis

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Jaidy-Bo Langereis gaat voor Cassius in Adam Zkt. Eva VIPS

Jaidy-Bo Langereis gaf zich op voor Adam Zkt. Eva VIPS zodra zij Cassius Verbond van B-Brave zag. Van de boyband had ze nog nooit gehoord, maar ze viel als een blok voor de zanger annex danser en dus wilde ze wel een tijdje met hem naakt doorbrengen. In Adam Zkt. Eva VIPS strijdt ze samen met Iris van Beelen om het hart van Cassius.

Jaidy-Bo Langereis in Adam Zkt. Eva VIPS op date met Cassius

Jaidy-Bo besloot mee te doen aan Adam Zkt. Eva VIPS toen ze de deelnemende mannen had bekeken en Cassius aantrof. Ze viel direct voor zijn uiterlijk, zonder ook maar één nummer van B-Brave te kennen, en wilde hem graag beter leren kennen. “Ik geef echt helemaal niets om naamsbekendheid. Ik vind het meer belangrijk wat je in huis hebt.” Zonder vooroordelen vertrok Jaidy-Bo dus op 22-jarige leeftijd naar het Filipijnse eiland, waar ze Cassius voor het eerst in haar leven zou ontmoeten. Daarvoor moest ze wel haar hondje Lizzy tijdelijk achter laten, met als doel om niet alleen terug te keren naar Amsterdam.

Toen ze in Adam Zkt. Eva VIPS op date ging met Cassius was Jaidy nog niet zo lang single. Een paar maanden eerder was haar relatie uitgegaan, omdat ze het ‘tijd voor nieuwe avonturen’ vond. Met haar deelname aan Adam Zkt. Eva VIPS ging ze gelijk een groot avontuur aan. “Ik weet niet of dit de juiste manier is om de ware liefde te vinden, maar het past wel heel erg bij mij”, verklaarde de Amsterdamse op het paradijselijke eiland.

Jaidy-Bo arriveerde voor Iris op het eiland en had zo dus de kans om in alle rust Cassius beter te leren kennen. Na het gebruikelijke ongemakkelijke begin werd het ijs al snel gebroken en leken de twee een romantische avond tegemoet te gaan. De maaltijd viel Cassius echter zwaar, waardoor hij ziek, zwak en misselijk de avond op bed doorbracht. Jaidy-Bo nam de taak als verzorgende op zich en scoorde zo alsnog punten bij haar date. “Ik had wel een andere voorstelling bij deze avond. Samen lekker eten en ik had een wijntje meegenomen, maar het is anders gelopen.” De volgende dag moest Jaidy het eiland delen met Iris en kreeg zij de kans om Cassius’ hart te veroveren.

Jaidy-Bo werkt in een coffeeshop in Amsterdam

Jaidy-Bo werkt in het dagelijks leven in een coffeeshop in Amsterdam. Dat vertelde ze tegen Cassius in Adam Zkt. Eva VIPS. Toch wil dat niet zeggen dat ze zelf ook van een jointje houdt. Op de vraag van Cassius of ze er zelf ook wel eens opsteekt had ze een helder antwoord: ik blow niet.

Ze kan zelfs geen joint draaien, bekende ze tegenover Cassius. Klanten van de coffeeshop hoeven dus niet bij de 22-jarige dame aan te kloppen voor hulp, nadat ze bij haar een jointje besteld hebben.

Volg Jaidy-Bo Langereis op Facebook en Instagram