Sterren op TV
Jade van der Molen vriendin Thomas Krol

Jade van der Molen is de ex-vriendin van Thomas Krol

Jade van der Molen is de ex-vriendin van Thomas Krol. Deze relatie is helaas verleden tijd voor de twee. Thomas is nu gelukkig met top-schaatsster Ramona Westerhuis.

Jade van der Molen en vriend Thomas denken aan Zwitserland

Het bovenstaande wordt in ieder geval duidelijk uit een interview dat de schaatser in 2016 afgaf aan het medium Schaatsen.nl. Ook weten we dat Krol beschikt over een dubbel paspoort. Als hij moet kiezen tussen geen olympische medaille of olympisch kampioen met een ander land, zegt hij: “Dat is voor mij heel makkelijk; olympisch kampioen worden voor een ander land! Ik heb namelijk ook een Zwitsers paspoort. Deze spelen ga ik er natuurlijk honderd procent voor om voor Nederland uit te komen, maar mocht het niet lukken dan zou ik voor 2022 absoluut overwegen om voor Zwitserland te rijden.”

Schaatsen is niet de enige passie van Krol, want na zijn carrière als topsporter wil hij piloot worden. Hij vertelt aan de NOS: “Het is geen hobby. Ik zou het een passie willen noemen. Later wil ik ontzettend graag piloot worden. Elk vrij minuutje tussen de trainingen door of op trainingskamp zit ik achter de flight simulator. Ik heb een programma op mijn laptop staan en dan probeer ik alle vluchten van bijvoorbeeld KLM zo goed mogelijk uit te voeren. Ik heb zonder te liegen al duizenden uren gemaakt.”

Thomas Krol en vriendin Jade wonen samen in Heerenveen

Vriendin Jade van der Molen schaatst óók, maar is wat minder succesvol dan vriend Thomas. Het afgelopen seizoen verliep in ieder geval niet lekker. In de maand december van 2016 liet ze weten: “Schaatsen is wat ik het liefste doe, ik hoop volgend jaar beter te zijn om mee te doen op de lange afstanden.”  Van der Molen en Krol wonen samen in Heerenveen, al zijn ze natuurlijk ook vaak op pad.

Jade van der Molen, de vriendin van Thomas Krol, kun je volgen via Instagram en Facebook.