Sterren op TV
Jade PraiZe The Voice of Holland TVOH

Jade PraiZe zangeres in The Voice of Holland

Jade PraiZe doet mee aan The Voice of Holland. De zangeres probeert al langere tijd een naam op te bouwen in de muziekwereld en deed eerder al mee aan een andere talentenjacht. Nu hoopt ze met haar deelname aan TVOH weer een nieuwe stap in haar carrière te zetten.

Jade PraiZe in The Voice of Holland

Jade PraiZe is één van de deelnemers aan The Voice of Holland seizoen 9. De zangeres maakte via haar social media-profielen bekend dat ze Blind Audition had gedaan voor de Nederlandse talentenjacht. “Voor het geval je het niet wist, ik ben half Nederlands. Dus dankzij mijn moeder doe ik mee aan het negende seizoen van The Voice of Holland dat op 2 november van start gaat. Ik ben in de eerste aflevering te zien. Ik wil Nederland nu officieel ontmoeten als een artiest”, vertelde Jade PraiZe al.

Hoever ze is gekomen in de talentenjacht is nog niet helemaal bekend, maar wat wel al duidelijk is dat ze naar eigen zeggen ‘geweldige mensen’ heeft ontmoet en ‘sommige goede vrienden’ heeft gemaakt.

Jade PraiZe in Megastar

Het is overigens niet de eerste keer dat Jade meedoet aan een talentenjacht. Eerder deed ze al mee aan Megastar, een online talenten competitie. “Ik was uitgenodigd door een producer die in mijn muziek gelooft om in Los Angeles te spelen. Terwijl ik daar was, hoorde ik over een competitie in een record shop en mensen zeiden me dat ik mee moest doen. Ik zou normaal niet zo snel meedoen, maar dit keer besloot ik anders.”

Duizenden artiesten van over de hele wereld deden mee en toch slaagde Jade erin om in de top 50 te belanden. De winnaar zou een bedrag van 1 miljoen euro krijgen en de top vijf zou naar Los Angeles worden gevlogen om Usher te ontmoeten en te zingen op tv. Alhoewel er massaal gestemd werd op Jade, slaagde ze er niet in om de top vijf te halen. Desondanks is al wel duidelijk dat Jade PraiZe dus zeker wel wat in petto heeft.

Jade PraiZe is te volgen via Instagram en Facebook.