Sterren op TV
Jade Corino Lekker Slim

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 november 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Jade Corino met Andrew Verkerk in Lekker Slim

Jade Corino doet met Andrew Verkerk mee aan Lekker Slim. De vraag is of de blonde dame er samen met Andrew Verkerk in slaagt om de nodige vragen goed te beantwoorden. Ook de weg naar het antwoord toe is altijd belangrijk en dat blijkt bij het RTL5-programma zo nu en dan lachwekkende situaties op te leveren. Ook wanneer Corino en Verkerk gevraagd wordt hoe de toespraak van de koning op de derde dinsdag van september heet.

Jade Corino in Lekker Slim

Jade Corino is één van de blonde dames die meedoet aan Lekker Slim. De in Heinenoord woonachtige dame zou je in het dagelijks leven maar zo aan kunnen treffen op een festival. Daarbij heeft ze wel haar voorkeuren. Hardstyle, hardcore en frenchcore is dé muziek waar je Corino blij mee maakt. Verder beschikt Corino over tatoeages en heeft ze een piercing in haar tong. Gezien de kans klein is dat de vragen of piercings en tatoeages gaan, krijgt Jade het ongetwijfeld nog lastig in Lekker Slim.

Zo heeft ze geen flauw idee hoe de derde dinsdag van september ook wel wordt genoemd. Koningsdag vermoedt Jade, totdat Andrew haar vertelt dat de koning dan de steden langsgaat. “En dan gaat hij het grote boek voorlezen”, vermoedt Jade. Ze denkt wel te weten wat er op die dag gebeurt. “Een soort akte is het, met de nieuwe regeltjes. De veranderingen die hij wil gaan doen dat jaar. De nieuwe wetgevingstoespraak.”

Andrew Verkerk vergezelt Jade

het is Andrew Verkerk die Jade Corino in Lekker Slim een handje moet helpen. Al is dat, zoals te zien in bovenstaande video, bij de vraag over Prinsjesdag niet echt gelukt. Andrew Verkerk is volgens zijn Facebook-profiel afkomstig uit Auckland en tegenwoordig woonachtig in Rotterdam.

Hij volgde in het verleden een opleiding aan de Horeca Vakschool van Rotterdam en is tegenwoordig student aan STC Rotterdam. Andrew lijkt ook groot fan van reizen. Regelmatig plaatst hij op zijn Facebook-page updates over waar hij is geweest. Van Parijs tot Londen, het komt allemaal voorbij.

Jade Corino is te volgen via Facebook en ook Andrew Verkerk is te volgen via Facebook.