Sterren op TV
Jade Clevers Yade Lauren presentatrice MTV zangeres

Jade Clevers alias Yade Lauren presentatrice MTV en zangeres

Jade Clevers is onder haar artiestennaam Yade Lauren al geen onbekende meer. Naast dat ze zangeres is, gaan we haar nu ook leren kennen als presentatrice. MTV heeft tenslotte bekendgemaakt dat Yade Lauren net als Rijk Hofman en Kay Nambiar de vaste gezichten worden van de zender. Rijk en Yade zullen zich in eerste instantie vooral richten op het online-platform van MTV, maar ongetwijfeld gaan we ze ook voorbij zien komen op televisie.

Jade Clevers als presentatrice bij MTV

Jade Clevers alias Yade Lauren maakt met MTV haar debuut als presentatrice. In het dagelijks leven houdt deze achttien-jarige jongedame zich vooral bezig met muziek, maar ook buiten dat vakgebied blijkt ze ambities te hebben. Naast dat de in 1999 in Rosmalen geboren Yade Lauren bezig is met presenteren en zingen, gaat ze ook nog gewoon naar school. De duizendpoot studeert aan de Herman Brood Academie.

Als presentatrice van MTV heeft Lauren inmiddels al enige presentatie-klusjes gehad. Zo reist ze regelmatig af naar festivals om daar de nodige vragen te stellen. Dat Yade inmiddels uit begint te groeien tot een Bekende Nederlander, had ze zelf ongetwijfeld een tijdje terug ook niet verwacht.

Yade Lauren als zangeres

Jade Clevers alias Yade Lauren is door haar zus ontdekt als zangeres. Het was haar zus die een aantal covers van Yade online plaatste op YouTube. Sindsdien zijn de views op de covers van onder meer Jar of hearts van Christina Perri en Zeg dat niet van Lil’ Kleine en Ronnie Flex geĆ«xplodeerd. Het duurde dan ook niet lang voordat andere muzikanten hoogte kregen van het talent van Jade.

Zowel Yellow Claw als Jonna Fraser wilden maar wat graag met haar samenwerken. Het leverde Jade meerdere plekken op in de Single Top 100. Nils Rondhuis van Yellow Claw liet al weten onder de indruk te zijn van Yade. “Haar talent kun je niet ontkennen en dat is bijzonder als je weet dat ze zichzelf leerde spelen op gitaar en piano”, lezen we bij de Top 40. Ongetwijfeld gaan we nog veel meer horen van deze achttienjarige zangeres.

Jade Clevers alias Yade Lauren is te volgen via Instragam, Facebook en Twitter.