Sterren op TV
Dit-is-het-huis-van-Jade-Anna-1024x685

Jade Anna koopt dit huis (€500.000) op 18-jarige leeftijd

Jade Anna, heeft een prachtig appartement gekocht in haar geboorteplaats, Heemskerk. Ze kocht namelijk een appartement in het centrum van de stad. Het 137 vierkante meter tellende appartement stond op Funda voor 475.000 euro. Dit heeft ze niet betaald, vertelt ze op haar eigen YouTube-kanaal

Ze heeft een bod uitgebracht wat snel geaccepteerd werd. Het huis dat Jade gekocht heeft, was eerst van Romé Lauren Reinders. Zij is bij het grote publiek bekend, omdat ze het zusjes is van Marrie Reinders en Jullie Reinders van het kledingmerk ‘Reinders’.

Het appartement van Jade Anna is ondanks gerenoveerd

Het gerenoveerde appartement van Jade Anna vind je in het centrum van Heemskerk. Zo bevindt zich op de eerste verdieping een nieuw kookeiland. Deze is volledig met goud afgewerkt. Uiteraard, heeft deze keuken een Quooker. Op de beide verdiepingen van het appartement vind je de een PVC-vloer in de kleur zwart.

Ook is haar hele huis voorzien van vloerverwarming. De spiegels die in het huis hangen, zijn allemaal op maat gemaakt. En, uiteraard beschikt dit fraaie appartement over een inloopkast. Op de eerste verdieping bevindt zich een dakterras van 20 vierkante meter op het Zuidoosten. Wat wil je nog meer? Voor een meisje van 18, heeft ze het goed voor elkaar.

Foto’s van het huis van Jade Anna

© Funda
Jade Anna huis gekocht
© Funda
© Funda
De wc van jade
© Funda
Nieuw huis Jade Anna
© Funda