Sterren op TV
Jacqueline Willem Help, Mijn Man Is Klusser

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 april 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Jacqueline en Willem in Help, Mijn Man Is Klusser

Jacqueline en Willem zijn te zien in Help, Mijn Man Is Klusser. Jacqueline heeft het helemaal gehad met het feit dat ze samen met haar drie kinderen in een schuur moet wonen, terwijl een paar meter verderop een peperdure villa staat. Tijd om daar verandering in te brengen en dus riep ze de hulp van John Williams in die met Help, Mijn Man Is Klusser maar al te graag wilde helpen.

Jacqueline en Willem in Help, Mijn Man Is Klusser

Het is Jacqueline die Willem heft opgegeven om nu eindelijk de villa eens aan te pakken, zodat ze hun intrek kunnen nemen in de villa. Dat is wel nodig ook, want de drie puberzonen van Jacqueline en Willem kunnen ook wel wat privacy gebruiken. Op dit moment slapen ze met z’n drieën in hetzelfde kleine kamertje en zorgt alleen een gordijn ervoor dat er zo nu en dan een beetje privacy is voor de zonen.

Als het vriendinnetje van Morris, de jongste zoon van het koppel, blijft slapen, heeft ze ook niet echt een plek. In dat geval moet ze plaatsnemen op de grond. Als Willem niet aan de slag wil met het huis, dan wil Jacqueline het pand graag te koop zetten.

Gezondheid Willem

Jacqueline en Willem zijn al meer dan dertig jaar samen en vijf jaar geleden besloot het stel een oud vrijstaand huis te kopen. Het doel was om dat huis helemaal zelf op te knappen, maar dan krijgt Willem ernstige gezondheidsproblemen. Bij Willem wordt een hersentumor ontdekt en de stress die de verbouwing oplevert zorgt ook nog eens voor een burn-out.

Tegenwoordig is Willem volgens zijn vrouw dan ook veel eerder dan normaal van slag. Toch kiest hij ervoor om ‘ja’ te zeggen tegen de verbouwing en mee te doen aan Help, Mijn Man Is Klusser en daar maakt hij zijn vrouw dolgelukkig mee.