Sterren op TV
Jacqueline Jeferson Spoorloos

Jacqueline en Jeferson in Spoorloos naar Brazilië

Jacqueline en Jeferson gaan in Spoorloos naar Brazilië. De twee weten dat ze, toen ze nog erg jong waren, geadopteerd zijn door hun Friese ouders. Van hun biologische moeder weten ze echter weinig. In Spoorloos hopen ze hun biologische moeder te kunnen ontmoeten. Presentator Derk Bolt helpt de twee een handje mee.

Jacqueline en Jeferson in Spoorloos

Jacqueline en Jeferson zijn in Spoorloos op zoek naar hun moeder uit Brazilië. De twee waren nog erg jong toen ze naar een kindertehuis werden gebracht en vervolgens werden geadopteerd door hun Friese ouders. Jacqueline was vier jaar oud, terwijl haar broertje twee was.

De twee hebben niets te klagen over hoe ze daar zijn opgevangen en opgevoed, maar toch zouden ze nu graag meer te weten willen komen over waar ze vandaan komen. Het kindertehuis in São Paulo hebben ze al eens gezien, maar nu hopen ze ook hun biologische moeder te vinden. In een preview zien we dat de moeder gevonden is. “Ik huil om alles wat ik gemist heb. Omdat ik de kans niet had om m’n kinderen groot te brengen. Maar ik wil jullie heel graag zien”, vertelde de moeder al. De aflevering met Jacqueline en Jeferson wordt op maandag 16 april om 21:15 uur uitgezonden op NPO 1.