Sterren op TV
Jacqueline Brad Grenzeloos Verliefd Zuid-Afrika

Jacqueline en Brad in Grenzeloos Verliefd naar Zuid-Afrika

Jacqueline en Brad zijn te zien in Grenzeloos Verliefd. Jacqueline ging ooit voor vrijwilligerswerk naar Zuid-Afrika, maar had toen nooit kunnen weten dat ze daar verliefd zou worden op de verleidelijke Brad. De twee vinden elkaar zelfs zo leuk dat Jacqueline nu besloten heeft om Nederland achter zich te laten en voor Brad te verhuizen naar Zuid-Afrika.

Jacqueline en Brad in Grenzeloos Verliefd

Jacqueline en Brad doen mee aan Grenzeloos Verliefd. Jacqueline vertrok in 2013 voor een vrijwilligersproject naar Zuid-Afrika en had toen nooit kunnen verwachten dat ze daar een aantal jaar later weer terug zou keren. In Zuid-Afrika verliest ze namelijk haar hart aan de verleidelijke Brad. Al vanaf de eerste dag is er een bijzondere klik tussen de twee.

Lang proberen de twee hun relatie gaande te houden door naar elkaar toe te reizen. Vijf jaar lang lukt de twee dat prima, al merken ze dat het afscheid nemen van elkaar steeds zwaarder wordt. Dan kiest Jacqueline voor een andere oplossing: Ze is bereid om Driebergen achter zich te laten en de definitieve overstap te maken naar Zuid-Afrika. Haar leven daar verloopt echter heel anders dan ze van tevoren had verwacht. Geld hebben de twee amper, waardoor ze op alle mogelijke manieren aan geld moeten komen.