Sterren op TV

Jacob Plantinga vriend van Jeroen Kijk in de Vegte

Jacob Plantinga is de vriend van Jeroen Kijk in de Vegte, een Nederlandse televisiepresentator, voice-over en radio-dj bij NPO Radio 2. Tevens is hij deelnemer aan het jubileumseizoen van Wie Is De Mol?. Eerder was Jeroen Kijk in de Vegte al samen met Philip Hartman (één jaar getrouwd) en Kenneth Stevens (zeven jaar relatie).

Jacob Plantinga vriend Jeroen Kijk in de Vegte

Begin 2018 liep de relatie van Jeroen Kijk in de Vegte met zijn vriend Kenneth Stevens (die zeven jaar had geduurd) stuk, maar gelukkig verloor hij iets later dat jaar opnieuw zijn hart: dit keer aan Jacob Plantinga. Jeroen had enkele weken lang zijn relatie geheim weten te houden, maar in een interview voor de VARA Gids verklapte hij dan toch zijn nieuwe lover.

Kenneth ex-vriend Jeroen Kijk in de Vegte, Philip ex-man

Overigens was Kenneth Stevens ook niet de eerste liefde van Jeroen Kijk in de Vegte, want in 2012 trouwde hij nog met jeugdvriend Philip Hartman. Dat huwelijk hield echter slechts een jaar stand.

Jeroen Kijk in de Vegte deelnemer Wie Is De Mol?

Jeroen Kijk in de Vegte is in 1974 geboren in Emmeloord. Hij studeerde journalistiek in Zwolle en brak even na het afstuderen door bij Veronica, op de radio. Na wat werk als voice-over en op de radio samen met Ruud de Wild belandde hij via Radio 538 en de SBS-groep uiteindelijk op NPO Radio 2. Verder staat hij wel eens in de studio van RTL Boulevard en verricht hij werk als ambassadeur van Stichting ‘Mag Ik Dan Bij Jou?’

In 2017 was Jeroen Kijk in de Vegte één van de kandidaten van Wie Is De Mol?, maar al in aflevering 5 moest hij de show verlaten. Gelukkig krijgt hij, ongetwijfeld ook tot blijdschap bij zijn vriend Jacob Plantinga, de ultieme kans op revanche in het jubileumseizoen van de spelshow!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv) op