Sterren op TV
Jacky Duchenne vriendin Rico Verhoeven

Jacky Duchenne is de vrouw van Rico Verhoeven

Jacky Duchenne is de vrouw van Rico Verhoeven. Verhoeven is momenteel toch wel de bekendste vechtsporter van heel Nederland. Na zijn tripjes naar kickboksgala’s in Azië, Amerika en Australië komt de kwelgeest van Badr Hari steevast thuis bij zijn vrouw Jacky en twee kinderen in Halsteren.

Spotlights niet op Jacky Duchenne gericht

Waar Verhoeven vaak op de foto gaat met beroemdheden als Formule 1-coureur Max Verstappen, dj Hardwell en andere bekende Nederlanders, vertoeft Duchenne pertinent niet in dit wereldje. De vrouw van de kickbokser zorgt in Halsteren voor de twee kinderen van het stel en lijkt niet te werken.

Verhoeven vertelt daarover aan Helden Magazine: “Zij heeft een opleiding verpleegkunde gedaan en werkte fulltime. Ik verdiende in 2014 nog niet heel veel. Toch heb ik haar gevraagd of ze wilde stoppen met werken en alleen nog maar alles voor ons gezin en mij wilde doen.”

Jacky stopte met werken voor man Rico Verhoeven

Aanvankelijk zorgde dat voor financiële problemen in huize Verhoeven. “Toen haar verdiensten wegvielen, waren er weken dat we aan het eind van de maand nog twintig euro over hadden, dat ik nauwelijks geld had voor benzine om naar de sportschool te rijden.” De kickbokser werd in 2014 in Chicago verwacht voor zijn titelgevecht tegen Daniel Ghiță. Duchenne vroeg hem: hoe voel je je? Waarna Verhoeven antwoordde: ik voel me al kampioen! Zo geschiedde en de vechtsporter kwam thuis met 250.000 euro. Nu, drie jaar later, is de kickbokser de nummer één van Nederland en stroomt het geld met bakken tegelijk binnen.

Maar mondjesmaat verschijnen er afbeeldingen van Duchenne online. Hoeft Verhoeven een tijdje niet te vechten, dan trekt hij erop uit met zijn vrouw en kinderen. Zo vinden we een foto van Jacky, Rico en de kids terug op zijn Instagram-account waarop te zien is dat het gezinnetje een dagje in Disneyland Parijs vertoeft.

Je kunt Jacky volgen via haar profiel op Facebook.

 

Geplaatst door Jacky Duchenne op maandag 22 februari 2016

Geplaatst door Jacky Duchenne op vrijdag 22 april 2016