Sterren op TV
Benjamin Jackoline vtwonen weer verliefd op je huis

Jackoline en Benjamin uit Eemdijk in vtwonen: weer verliefd op je huis

Jackoline en Benjamin uit Eemdijk doen mee aan vtwonen: weer verliefd op je huis. De twee wonen samen met hun twee kinderen in een drie-onder-een-kap hoekwoning, maar inmiddels moet er wel wat gebeuren wil het gezin nog echt gelukkig zijn. Met hun deelname aan het programma kunnen de twee weer echt gaan genieten van hun eigen huis.

Jackoline en Benjamin in vtwonen: weer verliefd op je huis

Jackoline en Benjamin uit Eemdijk doen mee aan vtwonen: weer verliefd op je huis. De twee wonen samen met hun twee kinderen in Eemdijk, waar ze het prima naar hun zijn hebben. Toch moet er nu wel iets gaan gebeuren. Het huis waar het gezin in woont, beschikt over een ruime woonkamer. Erg handig, maar het is lastig om daar sfeer in aan te brengen. Ook blijken de stijlen van de twee nog al uit elkaar te liggen.

Voor Benjamin en Jackoline is het belangrijk dat ze voortaan thuis kunnen komen in een huis dat ze gelukkig maakt. Momenteel is dat best lastig gezien Benjamin veel ziek is geweest en Jackoline veel bezig is met haar kapsalon. Ze hopen nu dat haar stijl van pastel- en retrokleuren goed gecombineerd kan worden met zijn stijl van zwart, wit en grijs. Stylist Fietje schiet het gezin te hulp.