Sterren op TV
Jack Fowler Love Island

Jack Fowler bekend uit Love Island

Jack Fowler doet mee aan Love Island. in het programma is het de bedoeling dat deelnemers de perfecte koppels vormen. Het stel dat uiteindelijk door de kijkers verkozen wordt als favoriete stel gaat naar huis met een flink geldbedrag. Ook Jack doet een poging. Hij zit sinds dag 26 in de villa. Eerst was hij samen met Laura Anderson, maar inmiddels is hij gekoppeld aan Laura Crane.

Jack Fowler in Love Island

Jack Fowloer uit Love Island is 22 jaar oud en houdt zich in het dagelijks leven bezig met voetballen. Jack Fowler is één van de spelers van Harlow Town F.C.. Jack Fowler werd naar eigen zeggen een jaar geleden gedumpt en was compleet gebroken. Hij besloot naar Ierland te gaan voor zijn herstel. Hij heeft het idee dat zijn eerlijkheid het minst leuke aan hem is.

Toch heeft hij ook zo zijn positieve kanten. “Als ik in een kamer ben met mensen die ik ken, heb ik altijd een goede vibe over me heen. Daarnaast heb ik mooie ogen en ben ik volwassen voor mijn leeftijd. Mensen denken dat ik ouder ben dan ik ben op een emotioneel niveau.” Jack houdt er absoluut niet van als mensen liegen. Hoe dat gaat uitpakken in Love Island, komen we snel te weten. Jack was overigens eerder ook al te zien in een videoclip van Tom Zanetti.

Jack Fowler en Laura Crane

Jack Fowler kwam in eerste instantie bij Laura Anderson uit in de villa van Love Island. Daarna kwam hij bij Laura Crane terecht. Een koppel awarover veel kijkers inmiddels een beetje twijfelen. Niet zo zeer dat ze niet goed bij elkaar zouden passen, maar het gerucht gaat dat de twee elkaar al langer kennen.

Op internet gaat namelijk een foto rond waarop we mogelijk Jack Fowler en Laura Crane zien voor een campagne. De familie van Laura ontkent echter dat het om haar gaat, maar op internet is men er vrij zeker van dat de twee elkaar toch al kenden.

Jack Fowler is te volgen via Instagram en Twitter.