Sterren op TV
Jack Fincham Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 juni 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Jack Fincham doet mee aan Love Island

Jack Fincham doet mee aan Love Island. Deze 26-jarige jongeman houdt zich in het dagelijks leven bezig met de verkoop van pennen. Jack wil zich in de villa van Love Island niet alleen bezig houden met liefde, maar ook met vriendschappen. Als hij het perfecte koppel met een dame vormt, kan hij er met een geldbedrag van liefst 50.000 pond vandoor gaan.

Jack Fincham in Love Island

Jack Fincham is één van de deelnemers aan Love Island. Jack is 26 jaar oud en verkoopt pennen. Hij denkt goede zaken te kunnen doen in Love Island. “Ik weet zeker dat ik dit spel in m’n zak heb. Een uur kletsen met wat grapjes erbij vinden ze leuk.” Ook zijn verkooptechnieken kan hij toepassen. “Deze pen geeft licht in het donker en hij geeft je een goed gevoel. Wil je het proberen, Julie? Natuurlijk, ik stuur er drie op.”

Naast dat hij pennen verkoopt is Jack ook altijd druk in de weer met zijn uiterlijk. “Ik hou van witte tanden, dus ik ben hiervoor naar Turkije gegaan. Een prachtige lach en een leuke vakantie. Ik weet niet of ik verliefd ben geweest. M’n moeder zegt: Als je de ware vindt, weet je dat direct. M’n moeder heeft altijd gelijk, dus hopelijk word ik verliefd op iemand in de villa”, aldus Jack.

Jack Fincham onhandig

Jack Fincham is te omschrijven als een onhandig type en daar maakt hij zichzelf ook een beetje zorgen over. “Ik ben bang dat ik eruit zie als een idioot op tv, echt. Ik wil mezelf niet voor schut zetten.” De verkoopmedewerker hoopt naast liefde ook vriendschap over te houden aan zijn deelname aan Love Island.

“Ik denk dat vriendschap heeft belangrijk gaat zijn, dat haalt je door moeilijke tijden heen. Vrouwen zijn tot op heden in mijn leven gekomen en weer weggegaan, terwijl mijn vrienden er altijd zijn geweest. Dus om een goede band te hebben met de jongens is net zo belangrijk als liefde vinden.”

Jack Fincham is te volgen via Instagram.