Realityshow

Jaap Vreeken in Boer Zoekt Vrouw

Jaap Vreeken Boer Zoekt Vrouw BZV

Jaap Vreeken doet mee aan Boer Zoekt Vrouw. Jaap is een trotse, ambitieuze bloemenboer die altijd hard aan het werk is. Helaas voor hem is het in de liefde nog niet gelukt, maar daar kan weleens spoedig verandering in komen nu hij meedoet aan Boer Zoekt Vrouw. Lukt het Jaap om de vrouw van zijn dromen aan de haak te slaan?

Jaap Vreeken in Boer Zoekt Vrouw

Jaap Vreeken is te zien in Boer Zoekt Vrouw. Jaap is al jarenlang actief in de bloemenwereld met het bedrijf Vreeken Bouvardia, een waar familiebedrijf. Jaap is dan ook alweer de vierde generatie die aan het werk is in het bedrijf. Vandaag de dag runt Jaap het bedrijf samen met zijn vader Krijn.

Vreeken Bouvardia staat garant voor liefst vijf hectare aan prachtige bouvardia. Daarbij heeft de familie vijf mooie rassen en kleuren. Oorspronkelijk komt de bouvardia overigens vooral voor in Noord- en Midden-Amerika, maar door Vreeken Bouvardia dus ook in Nederland.

Jaap Vreeken zoekt liefde

Jaap Vreeken heeft het wat dat betreft dan ook allemaal goed voor elkaar, maar in de liefde wil het voor hem nog niet echt vlotten. Jaap, die afkomstig is uit Oude Wetering en tegenwoordig in Rijsenhout woont, kan zijn toekomstige vrouw iedere dag wel verrassen met een mooie bos bloemen.

Maar eerst is het de grote vraag of hij er in Boer Zoekt Vrouw in slaagt om een geschikte partner tegen te komen. Yvonne Jaspers neemt de bloemenboer bij de hand. Met 48 brieven moet er vast iets leuks voor Jaap tussen zitten.

De andere boeren in Boer Zoekt Vrouw zijn: Rudy, Remco en Marnix.