Sterren op TV

Jaap Reesema (Jake Reese) man van Kim Kötter

Jaap Reesema, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Jake Reese, is de man van Kim Kötter, een Nederlandse televisiepresentatrice en onderneemster. Kim Kötter is tevens te zien in Expeditie Robinson 2019.

Jaap Reesema (Jake Reese) man Kim Kötter

Jaap Resema is in 1984 geboren in Deventer. Hij studeerde rechten op de universiteit van Rotterdam, maar koos in 2010 definitief voor een carrière als zanger nadat hij het derde seizoen van X Factor won, met 51% van de stemmen.

Zijn albums, uitgebracht onder de naam Jake Reese, waren sindsdien lang niet allemaal even succesvol, maar wel was hij tot 2018 samen met Jill Helena de stem van de bekende titelsong van de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder zagen we Jaap Reesema samen met zijn vrouw Kim Kötter in Een Goed Stel Hersens, op RTL4.

Jaap Resema en Kim Kötter getrouwd

In september 2018 gaven Jaap Resema en Kim Kötter elkaaer het ja-woord, in Oostenrijk. QUOTE-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck was de getuige van Jaap, terwijl ook onder andere zanger Nick Schilder en diens vriendin Kirsten te gast waren op de bruiloft. Jaap en Kim hebben samen al twee zonen.

Kim Kötter in Expeditie Robinson 2019

Kim Kötter is Miss Universe Nederland 2002 en vaste tafelgast bij Shownieuws op SBS6. Verder is ze te zien geweest in programma’s als Expeditie Poolcirker, Fort Boyard en Stelletje Pottenbakkers! Bovendien behoort ze tot de deelnemers van Expeditie Robinson 2019.

In de TC Tubantia vertelde de vrouw van Jaap Resema al dat ze daar dolblij mee is. “Bijna heel Nederland wil aan dit programma meedoen. Ik word ervoor gevraagd en zou dan nee zeggen? Ik vond dat ik dat niet kon maken.”

“Bovendien zag ik het als een mooie kans om te zien hoe ik me zou houden in zo’n psychologisch spel. Vooraf had ik verwacht dat het niet bij me zou passen, maar toen ik er eenmaal zat vond ik het zo leuk dat ik me afvroeg waarom ik dit niet eerder heb gedaan”, zei Kim in de regionale krant.

Bijkomend nadeel is natuurlijk dat ze op het onbewoonde eiland haar man Jaap Reesema en hun twee zonen moest missen. Al zullen zij ongetwijfeld met zijn drietjes apetrots voor de buis hebben gezeten!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

Dit bericht bekijken op Instagram

L I E F D E S ???? en look-à-likes!

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Foute cover big @qmusicnl @mattiemarieke #stiekemfanvanbritney

Een bericht gedeeld door Jake Reese (@jakereesemusic) op