Sterren op TV
Ixchel de Haan The Next Boy/Girl Band TNBGB

Ixchel de Haan doet mee aan The Next Boy/Girl Band

Ixchel de Haan is één van de deelneemsters aan The Next Boy/Girl Band. Deze jongedame is bereid om veel te doen en te laten om ervoor te zorgen dat ze kan shinen in een echte girl band. Niet vreemd dan ook dat ze ervoor gekozen heeft om de stap te zetten tot een auditie bij TNBGB en die verliep zeer goed voor deze jongedame.

Ixchel de Haan bij TNBGB

Ixhcel de Haan wil dolgraag een plek veroveren in de schijnwerpers en doet dus mee aan The Next Boy/Girl Band. Nadat ze de eerste ronde overleefde waarin ze haar looks en dansmoves moest tonen, bleek ook haar zang goed genoeg voor een plek op de hotseat. Ze bracht het nummer Cheap Thrills van Sia en Sean Paul ten gehore. De zang overtuigde de jury al gauw, maar haar liefde voor drugs beviel de jury minder. “Ik rook regelmatig een jointje. XTC, heb ook GHB gebruikt, ketamine. Het is wel dat ik het gewoon met mate gebruik en dat ik weet wanneer ik het gebruik”, vertelde ze eerder bij de boy talk. De jury had dan ook een belangrijke eis voor Ixchel. Zo moet ze wel verantwoordelijkheid gaan tonen als ze met de andere dames is.

Het was overigens niet de enige onthulling die deze zangeres deed. “Mijn piercings prik ik tegenwoordig zelf”, onthulde Ixchel op de bank tijdens de boy talk. Vervolgens liet ze haar piercing boven haar voortanden zien. “Die heb ik zelf geprikt. Ik was dronken op Ibiza en ik dacht: ik wil die piercing. Dus ik zocht iets puntigs in het appartement waar ik zat, dus ik heb het maar met een kurkentrekker gedaan, want dat leek me wat verstandiger.” Een dame met een apart verhaal dus.

Wie is Ixchel de Haan?

In het dagelijks leven blijkt de negentienjarige Ixchel een stuk serieuzer te zijn. Momenteel geniet ze van een tussenjaar, maar ze wil binnenkort gaan beginnen aan een opleiding voor Voeding en Diëtetiek. De Haan woont nog bij haar ouders thuis in Zaandam.

De ene keer is ze bij haar vader te vinden en de andere keer bij haar moeder. Een relatie heeft Ixchel niet, al deelt ze op haar Instagram-pagina wel regelmatig kiekjes waarop ze zoenend te zien is met een andere blondine.

Ixchel de Haan is te volgen via Instagram en Facebook.