Vriendjes

Ivar Fama de vriend van Lara van Ruijven

Ivar Fama vriend Lara van Ruijven

Ivar Fama is de vriend van Lara van Ruijven. Net als zijn vriendin is ook Ivar een sportief type te noemen. Waar zijn vriendin Lara het liefst bezig is met schaatsen en dan met name shorttrack, kun je Ivar veel eerder tegenkomen in de buitenlucht. Als hij aan het sporten is, stapt hij namelijk graag op de fiets. Ook in de sportschool komt hij graag. Vroeger was dat wel anders, toen was Ivar namelijk ook bezig met shorttracken.

Ivar Fama vriend van Lara van Ruijven

Ivar Fama is de trotse vriend van Lara van Ruijven. Ivar omschrijft zichzelf als parttime student en fulltime levensgenieter. Nadat Ivar zijn middelbare schooltijd had afgerond aan het Christelijk Gymnasium van Utrecht, ging hij aan de slag op de Hogeschool van Rotterdam met de studie Automotive engineering. Heel verrassend was dat niet, al van jongs af aan heeft hij een passie voor alles wat met auto’s te maken heeft.

Naast zijn liefde voor auto’s heeft Ivar inmiddels ook de nodige interesse opgemerkt voor procesmanagement en commercie. De laatste jaren heeft hij dan ook meerdere banen gehad, waaronder bij WEL Company. Tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 gaat de uit Utrecht afkomstige Ivar er alles aan doen om zijn vriendin Lara van Ruijven aan te moedigen. Zij slaagde erin een Olympisch ticket voor China in de wacht te slepen.

Ivar Fama is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door Ivar (@ivarfama) op

Een bericht gedeeld door Ivar (@ivarfama) op

Een bericht gedeeld door Ivar (@ivarfama) op