Sterren op TV
Ivana Smeets vriendin Rutger van Barneveld Ik Geloof in Mij

Ivana de ex-vriendin van Rutger van Barneveld uit Ik Geloof in Mij

Ivana is de gewezen vriendin van Rutger van Barneveld uit Ik Geloof in Mij. De twee woonden samen op een camping, maar na twee jaar relatie gingen Rutger van Barneveld en ‘zijn’ Ivana ieder hun eigen weg! Zo is Rutger van Barneveld nu dus zonder vriendin en weer single. Dat biedt hem wel de focus om zich volledig op zijn zangcarrière te storten!

Ivana Smeets de vriendin van Rutger van Barneveld

Twee jaar lang deelden Rutger van Barneveld en Ivana lief en leed en op een gegeven moment gingen ze zelfs samenwonen op een camping. In Ik Geloof in Mij vertelde de volkszanger nog trots, terwijl zijn optrekje in beeld kwam: “Dit is ons huisje. En dit heb ik toch op kunnen bouwen tot mijn en inmiddels ons paleisje. Daar ben ik heel erg blij mee. We hebben nieuwe schuttingen laten plaatsen omdat Ivana wat minder actief is in het wereldje. Zij heeft liever: privé is privé.”

Rutger zei dat maar al te goed te snappen: “Ze heeft mij al niet vaak voor zichzelf, want overal waar we komen is het aan me trekken en doen… We willen allemaal een beetje aandacht en dat is allemaal leuk, maar dit is echt óns plekje.”

Rutger van Barneveld en Ivana zijn uit elkaar

Begin 2021 werd bekend dat Rutger van Barneveld en Ivana uit elkaar zouden gaan. De zanger stelde in zak en as te zitten: “Ik heb er heel veel verdriet van. Ik zag het al een beetje aankomen. Ik mis haar steun, het samenzijn.” Hij gaf een klein tipje van de sluier wat betreft de problemen in liefdesland: “Ik zal meer over mijn gevoel moeten praten. Ik ben een binnenvetter, niet zo’n prater. We willen het altijd gezellig hebben, maar soms gaat dat niet. En als je dan niet met elkaar kunt praten, dan moet je de knoop doorhakken.”

Rutger van Barneveld zanger Ik Geloof in Mij

In Ik Geloof in Mij wordt een groepje volkszangers gevolgd terwijl ze met hun vertolkingen van het levenslied knokken voor een nationale doorbraak. Naast Rutger van Barneveld doen ook René Le Blanc, Dave van Well, Dario, Wally McKey, Johan Kettenburg en Gio mee aan de realityserie. Rutger kwam in 2002 in aanraking met de wereld van glitter en glamour, sindsdien is hij druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden, totdat een goede vriend hem vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Daar genoot hij zo van dat hij de microfoon sindsdien niet meer neergelegd heeft.