Sterren op TV
It Takes 2 deelnemers

It Takes 2 deelnemers

In It Takes 2 draait het om bekende Nederlanders die hun zangtalenten ten gehore brengen. Nederland is al vele talentenjachten rijk en vooral programma’s waarin we de zangkunsten van onbekende kandidaten horen, zijn mateloos populair. Met It Takes 2 is er nu ook een variant gekomen voor bekende Nederlanders.

Talentenjacht voor BN’ers

In It Takes 2 laten bekende Nederlanders hun gouden keeltje horen. In de eerste aflevering zingen de negen kandidaten allemaal solo een nummer. Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace bepalen vervolgens wie ze in hun team willen. Ze kunnen de optredens echter alleen horen en weten dus niet wie er zingt. Later in het programma volgen er duetten.

It Takes 2 deelnemers – seizoen 2

In het tweede seizoen van It Takes 2 stonden Hanna Verboom, Keizer, Hans Klok, Gijs Staverman, Holly Mae Brood, Ruben Nicolai, Buddy Vedder, Tooske Ragas en Bibi Breijman centraal.

Realityster en vlogster Bibi werd uiteindelijk de winnares van het programma. Tooske eindigde op een tweede plek en Buddy en Ruben schopten het tot de finale.

Kanidaten Uitschakeling
Bibi Breijman Winnaar
Tooske Ragas Runner-up
Buddy Vedder Finale
Ruben Nicolai Finale
Holly Mae Brood 4 juni
Gijs Staverman 28 mei
Hans Klok 21 mei
Keizer 14 mei
Hanna Verboom 7 mei

It Takes 2 deelnemers – seizoen 1

In het eerste seizoen van It Takes 2 kregen de makers van het programma het voor elkaar om Rutger Vink, Klaas van der Eerden, Pim Wessels, Lieke van Lexmond, Carolien Borgers, Jan Kooijman, Fatima Moreira de Melo, Marlijn Weerdenburg en Jan Versteegh te strikken voor het programma. Jan Versteegh ging uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis.

Kanidaten Uitschakeling
Jan Versteegh Winnaar
Marlijn Weerdenburg Runner-up
Fatima Moreira de Melo Finale
Jan Kooijman Finale
Carolien Borgers 16 april
Lieke van Lexmond 9 april
Pim Wessels 2 april
Klaas van der Eerden 26 maart
Rutger Vink 19 maart