Sterren op TV
Isadee Jansen Curvy Supermodel

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Ge├╝pdatet: 28 december 2022

Isadee Jansen in Curvy Supermodel

Isadee Jansen is te zien in Curvy Supermodel. Isadee is achttien jaar oud en afkomstig uit Nijmegen. Isadee heeft tot op heden nog niet veel ervaring opgedaan in de modellenwereld. Haar deelname aan Curvy Supermodel is dan ook aardig verrassend te noemen.

Isadee Jansen in Curvy Supermodel

Isadee Jansen wil Curvy Supermodel worden. Isadee denkt ook goede kans te maken op de prijs. “Ik denk dat ik geschikt ben, omdat ik mijn zelfvertrouwen en positiviteit als iets moois zie. En daarom ben ik de nieuwe curvy supermodel.” Volgens een vriendin is dit jonge model te omschrijven als strijdlustig, fel, heel zorgzaam en lief.

“Ik vind het heel mooi dat ik wel gewoon een figuur heb, dus ik heb wel een taille, maar ik heb ook wel gewoon borsten en billen. Ik denk dat mij dat wel de nieuwe curvy supermodel maakt.” Op dit moment studeert Isadee nog aan de kunstacademie, maar het liefst zou ze als model aan de slag gaan. “Vandaar dat ik het ga proberen.” Dit model heeft nu al het hart gestolen van Nigel Barker en ook Anna Nooshin is onder de indruk.

Isadee Jansen is te volgen via Instagram en Facebook.